Jeremy Scott brengt de 90's metallic lip terug

Guess who's back, back again!

Jeremy Scott - September 2018 - New York Fashion Week
Pietro D'apranoGetty Images

Als het aan Jeremy Scott ligt, dan zijn de glitterlippen back for good. Make-up artist Path McGrath pakte afgelopen modeweken in maart nog uit met haar holografische glitterlippen bij de Maison Margiela Herfst/Winter 2018-show. Afgelopen seizoenen pochte Scott met neon pruiken of regenboogogen maar dit keer waren de lippen de sterren van Scott's show. De Amerikaanse Scott gaf voor zijn Lente/Zomer 2019-show zijn make-up artist Kabuki de opdracht om de lippen in de verf te zetten. Letterlijk.

Getty Images

Kiss kiss

'Ik liet me inspireren door oude Polaroids die ik vanaf 1996 van mezelf nam, toen ik experimenteerde met make-up en verschillende persona, genderfluide looks en DIY-kapsels die ik bij mezelf had gemaakt,' vertelde de ontwerper op Instagram voor de show. In de nieuwe collectie van Scott stonden felle kleuren, polaroidprints, Pikachu en quotes centraal. De visie was duidelijk; 'all eyes on the lips'. Geen vleugje make-up te bespeuren op de ogen, alle aandacht ging naar de lippen. Make-up artist Kabuki gebruikte het M.A.C lippen penseel om de folie vervolgens met zachte make-up lijm vast te kleven. Geen uitzonderingen, alle modellen kregen dezelfde metallic make-up aangemeten en zorgden voor één geheel op de catwalk. 'More is more' is normaal gezien Scott's motto, maar dat bleek dit seizoen toch een keer anders. Als het op de make-up looks voor zijn laatste show aankwam toch.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week