Waarom Kendall Jenner weer een Fashion Week-seizoen overslaat

Eén van 's werelds meest succesvolle modellen maakt wederom geen verschijning op de catwalk dit seizoen.

kendall-jenner-fsshion-week-seizoen
Getty Images

Hoewel Kendall Jenner afgelopen zomer weer op de catwalk van Versace verscheen na het Herfst/Winter 2018 seizoen in zijn geheel te hebben gemist in het voorjaar, zal het 22-jarige model opnieuw een modeseizoen overslaan. New York Fashion Week is in volle gang as we speak en hoewel goede vriendinnen en collega's Gigi en Bella Hadid volop te zien zijn op de catwalk, blijft Jenner afwezig. Naar verluidt zal het model de komende modeweken in Londen, Milaan en Parijs ook missen.

Afwezig

Volgens W en de Amerikaanse Vogue loopt Jenner geen enkele show tijdens dit Lente/Zomer 2019 seizoen. Begin deze week werd het model zelfs gezien in Parijs, waar ze naar verluidt aan een ander project werkt. Ze was echter wel aanwezig bij de show van Longchamp in New York van afgelopen weekend, waar ze samen met Kate Moss op de eerste rij zat. Kendall vertelde tegen W over haar beslissing om de shows eens van een andere kant mee te maken. 'Het is altijd een beetje anders,' zegt ze. 'Het is altijd leuk om aan de andere kant van dingen te zijn, de andere kant van de craziness. Ik vind dat eigenlijk erg leuk. Heerlijk om de gloednieuwe collecties te kunnen bekijken,' aldus Jenner.

Paniekaanvallen

Onlangs onthulde de 22-jarige Kendall aan Love Magazine dat ze aan paniekaanvallen lijdt en dat die invloed hebben op haar carrière. 'Afgelopen seizoen heb ik geen enkele show gelopen,' liet ze toen weten. 'Ik was aan het werk in L.A. en ik dacht "Ik kan gewoon niet meer, ik word nog gek zo". Ik zat op het randje van een zenuwinzinking'. Die paniekaanvallen zijn nu wederom de reden van Jenners afwezigheid tijdens de shows in New York. Zo vertelde ze tegen W: 'Ik probeer mezelf rustig te houden. Ik heb last van wisselende aanvallen, dus is het belangrijk dat ik rustig aan doe en even tijd voor mezelf neem.' Het ziet er daarom niet naar uit dat we nog een verschijning van Kendall kunnen verwachten tijdens de opkomende modeweken. Dat nieuws is (nog) niet bevestigd, dus het kan zijn dat het model nog van gedachten verandert.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week