Bottoms up! Gigi Hadid droeg een complete roséfles als handtas

Tijdens NYFW is een fles rosé Gigi Hadids enige accessoire.

Celebrity Sightings In New York - September 09, 2018
wowcelebritytv/Bauer-GriffinGetty Images

Zou Gigi Hadid geïnspireerd zijn geraakt door Rihanna, die meermaals is gesignaleerd in een fabuleuze outfit (zoals een bijpassend wijnrode en fluwelen slipdress of Balenciaga-look) op straat afgetopt met een glas rode wijn in de hand? Wie weet, want Hadid werd tijdens New York Fashion Week ook gezien met een alcohol-(nee, niet kater-)proof accessoire.

wowcelebritytv/Bauer-GriffinGetty Images

Brandon Maxwell

Het 21-jarige topmodel, die tal van shows loopt op fashionweek, droeg deze opvallende look rechtstreeks van de catwalk van Brandon Maxwell. Het gaat om een okergele blousejurk, waarbij Hadid een glazen box in stolpvorm droeg waarin een fles met sparkling rosé zat besloten. Ideaal voor als je ineens verlegen komt te zitten om een drankje. Bovendien zal je hiermee vast vrienden maken. Al zal Gigi Hadid daar niet om verlegen zitten, die het vooral bijzonder naar haar zin heeft met haar succesvolle zusje Bella Hadid tijdens New York Fashion Week. Terwijl de Maxwell-outfit is bedoeld voor seizoen Lente/Zomer 2019, droeg de oudste Hadid deze naar het #BoF500 diner. Op de catwalk van Brandon Maxwell droeg Gigi Hadid deze eye-catcher trouwens niet, maar waren haar handen vrij en was ze gekleed in een zachtroze jurk.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid