Kendall Jenner kiest voor een bohémien gladiator look

Model off-duty style van Kendall Jenner.

White, Clothing, Photograph, Street fashion, Fashion, Footwear, Snapshot, Leg, Fashion model, Dress,
Getty Images

Nu heeft Kendall Jenner zojuist bekend gemaakt helemaal geen shows te lopen dit fashionweek-seizoen, maar het ziet er daarbij niet naar uit alsof ze helemaal een break neemt van alle paparazzi-flitslichten. Zo werd ze op reis in Parijs gefotografeerd in een opvallende model-off-duty-look, met een witte franje-jurk en de gladiatorsandalen die ze al eerder droeg deze week.

Longchamp

Tijdens New York Fashion Week liet ze zichzelf wel zien, naast een stijlicoon zoals Kate Moss (bij Longchamp) en Cindy Crawford (bij Russell James’s boekenfeestje). Hier gesignaleerd op de straten van Parijs kiest de Jenner-telg wederom voor een bohémien en hoge gladiatorsandaal met een korter dan korte fringed dress – alles van Longchamp. Het heeft een SoCal vibe, waar natuurlijk haar roots liggen, maar tegelijkertijd heeft het geheel ook iets gepolijsts. Ze droeg er verder een damesachtige chain-link handtas bij. Vooral het zwart-witte kleurpalet maken het geheel meer chic en een totaal nieuw alternatief op haar standaard uniform van jeans en een T-shirt. Wat gaan we deze fashionweeks nog meer van het topmodel zien? Naast de catwalk, that is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week