Madonna's dochter loopt haar eerste show als model

Lourdes maakte haar modellendebuut bij de show van Gypsy Sport.

dochter-madonna-lourdes-debuut-model
Vogue.com/InDigital

De dochter van Madonna, de 21-jarige Lourdes, heeft zojuist haar debuut gemaakt als model tijdens New York Fashion Week. Ze verscheen op de catwalk van de Lente/Zomer 2019 show van Gypsy Sport.

Debuut

Lourdes' eerste modellenlook op de catwalk was meteen gewaagd. Zo droeg ze een beha van kettingen en schelpen, een ripped jeans met een lage taille (waar haar zwarte ondergoed bovenuit stak) en grove witte sneakers. Haar look werd afgemaakt met een tiny zonnebril en groene haaraccessoires die zowel palmboombladeren als veren kunnen zijn. Hoewel dit de eerste keer is voor Lourdes om op de catwalk te staan, heeft ze al vaker een show bijgewoond met haar beroemde moeder tijdens NYFW. Daarnaast heeft ze al eens voor de lens gestaan van modecampagnes. Zo stond ze een keer model voor Stella McCartney's geur Pop en de MadeMe-campagne van Converse.

Lourdes in de campagne van Stella McCartney, 2016.
Stella McCartney

Lourdes is de oudste dochter van Madonna en vader Carlos Leon. Madonna heeft nog vijf andere kinderen: de 18-jarige Rocco Ritchie (die ze samen met Guy Ritchie kreeg) en vier geadopteerde kinderen uit Malawi: David (12), Mercy James (12) en de tweeling Estere en Stella (6).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week