Rihanna showt nieuwe Savage x Fenty lingerie tijdens NYFW

Rihanna gooide hoge ogen met haar nieuwe Savage x Fenty show, waar een diversiteit aan modellen de catwalk betrad.

rihanna-savage-fenty-lingerie-show
Getty Images

Gisteravond was het tijd voor de Savage x Fenty lingerieshow van Rihanna tijdens New York Fashion Week in de Brooklyn Navy Yard. Een leger aan bekende modellen betrad de catwalk. Zo zagen we onder andere Gigi en Bella Hadid, Joan Smalls en Duckie Thot, allemaal gehuld in de nieuwste lingerie van Rihanna's Savage x Fenty-collectie.

Albert UrsoGetty Images

Savage x Fenty

Tijdens de lingerieshow zagen we niet alleen supermodellen met sixpacks op hakken, maar was er ook sprake van meer diversiteit op de catwalk. Zo waren de modellen een mix van bekende namen binnen de industrie (hallo Gigi en Bella), nieuwkomers en danseressen in alle vormen en maten, van alle leeftijden en met verschillende ethnische achtergronden. Ook zagen we het zwangere model Slick Woods voorbijkomen, gekleed in een schaarse bodysuit van kant.

Albert UrsoGetty Images
Getty Images

Rihanna gooide hoge ogen met haar nieuwe lingerielijn. De zangeres en ontwerpster liet zien dat je 'sexy voelen' niet gebonden is aan een bepaald lichaamstype of leeftijd, waarmee ze verder bijdraagt aan de body positivity trend.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week