Alexa Chungs allereerste show tijdens Londen Fashion Week

De Britse ontwerpster maakte haar debuut met haar eigen modelabel tijdens de Londense modeweek.

alexa-chung-eerste-show-londen-fashion-week
Imaxtree

Hoewel model, presentatrice en influencer Alexa Chung een bekend gezicht is in de modewereld stond ze dit weekend voor het eerst ooit met een presentatie van haar eigen modelabel op het programma van Londen Fashion Week. Alexa maakte op zondag haar debuut met de Lente/Zomer 2019 collectie van haar modemerk Alexachung, dat ze in 2017 oprichtte.

'AC World Travel Inc'

De inspiratie voor de Lente/Zomer 2019 collectie is reizen. Ze gebruikte teksten als 'Van Inverness naar Tokyo, van Dublin naar Athene en van Bristol naar Palma' en 'AC World Travel Inc' op T-shirts en truien. Daarnaast zagen we jumpsuits die geïnspireerd waren op kleding binnen de luchtvaart, lakleren trenchcoats en luchtige zomerjurkjes. Zoals het een echte modeontwerper betaamt verscheen Chung aan het einde van de show op de catwalk om het applaus in ontvangst te nemen. Ze droeg een crispy, wit shirt en een zwarte rok met polkadots uit de nieuwe collectie. Bekijk hier de hele collectie.

Shows

Het is echter niet de eerste keer dat Alexa een modeshow organiseerde. In mei 2017 lanceerde ze haar modelabel in de Danish Church bij Regents Park, in Londen. Daarop volgde meerdere guerillashows en -evenementen om de collecties van haar modelabel onder de aandacht te brengen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week