Riccardo Tisci presenteert debuutcollectie voor Burberry

Eindelijk weten we hoe Tisci's Burberry eruit ziet.

burberry-riccardo-tisci-collectie
Imaxtree

Riccardo Tisci heeft vandaag zijn eerste collectie voor het Britse Burberry gepresenteerd tijdens Londen Fashion Week. Tisci ontwierp maar liefst 134 looks, voor mannen en vrouwen. De ontwerper liet uiteraard de klassieke Burberry-print in de collectie terugkomen, naast veel andere prints, zoals dierenprints. Ook was er – zoals we van hem gewend zijn – genoeg streetwear te zien.

Imaxtree

Tisci's Burberry

De show werd geopend met een trenchcoat, gedragen door het Duitse model Sophia Roetz. Daaronder droeg het model een shirt met de nieuwe Burberry-print, die Tisci eerder deze maand al via social media onthulde. De presentatie startte met veel klassiekers, waarbij vrouwelijkheid de boventoon voerde en ging langzaam over in de presentatie van streetwearlooks. Naast de bekende Burberry-kleuren (denk camel en bruin) zagen we ook looks in diepzwart, vuurrood en donkerblauw.

Imaxtree

Lente/Zomer 2019 Show

De show vond plaats in een opslagruimte van het postkantoor, in Londen. In de ruimte werden spiegels geplaatst, voor een ruimtelijk gevoel, en comfortabele banken en stoelen. Voor de show werden bekende modellen geboekt als Stella Tennant, Freja Beha Erichsen, Natalia Vodianova en Irina Shayk. Ook Kendall Jenner was te zien in de show, voor het eerst tijdens deze Fashion Week. Ze maakte een uitzondering voor de goede vriend van de familie. Voor de nieuwe collectie hanteert Risci het see-now-buy-now-principe, waarbij een aantal stuk direct online verkrijgbaar is.

Imaxtree
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week