Milaan Fashion Week: Emporio Armani's collectie werd getoond op een vliegveld

Het modehuis haalde de Italiaanse fashion-crowd terug naar het vliegveld voor de show.

Emporio Armani - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2019
Getty Images

Gisteravond presenteerde Emporio Armani haar Lente/Zomer 2019 collectie tijdens Milaan Fashion Week. Met de combinatie van zowel een mannen-als vrouwencollectie vond de show plaats op een bijzondere locatie: het Milanese vliegveld Aeroporto di Milano Linate. Van een vliegticket als uitnodiging tot de check bij security; dit is wat je moet weten over de show.

Getty Images

Ready for take-off

De show van de jongerenlijn van Armani vond plaats in een enorme hangaar vlak achter het vliegveld. Heuse boarding passes werden verstuurd naar de gasten die dienden als uitnodiging voor de show. De genodigden werden vriendelijk verzocht te arriveren met hun paspoort of ID bij de hand en gingen door de standaard vliegveld-routine. Van het wachten om in te checken tot het ondervraagd worden door security en het vinden van de boarding gate. De gasten konden genieten van de show in de gigantische vertrekhal, terwijl normale passagiers tevens aanwezig waren op het vliegveld en hun reis met enige verbazing voortzetten. De collectie bevatte voor zowel mannen als vrouwen klassieke tops en scherpe blazers in donkere tinten en pastelkleuren, waarbij de avondkleding een kleurenpallet had van neon-groen, blauw en felroze, versierd met pailletten en fringes. Als afsluiter van de show werd een heus concert gegeven door Robbie Williams, die hits als Let Me Entertain You zong voor het publiek.

Getty Images
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week