Jaren '90 supermodel Shalom Harlow keert terug op de catwalk bij Versace

Dit topmodel uit de 90s sloot de Versace-show.

Hair, Beauty, Skin, Shoulder, Hairstyle, Lip, Photo shoot, Fashion, Model, Forehead,
Getty Images

Vorig seizoen wist Donatella Versace alle supermodellen van weleer te strikken, maar daarbij ontbrak één wel heel kenmerkend gezicht voor die tijd: Shalom Harlow. Het Canadese supermodel beleefde (nu 44) haar hoogtijdagen in de vroege jaren negentig, en stond op maar liefst zes Amerikaanse Vogue covers tussen 1993 en 1997.

InDigital
Michel ArnaudGetty Images

Heydays

Versace is dan ook bijna synoniem aan het supermodellentijdperk, waarbij Donatella Versace en haar casting director geen enkel seizoen teleurstellen. Voor Lente/Zomer 2019 brachten ze wederom alle 'groten' terug, waaronder deze keer Harlow die voor het eerst sinds zes jaar weer op de catwalk verschijnt. Terwijl haar glansrijke catwalkcarrière zich bovenal 20 jaar geleden afspeelde. De brunette liep voor tal van modehuizen, waaronder Calvin Klein, maar de momenten voor Versace zijn altijd indrukwekkend geweest. Van gekleed in een neonoranje pak en zonnebril gedurende de Lente/Zomer 1996-show tot arm in arm met Gianni Versace over het plankier voor de Lente/Zomer 1997 couture-show. Harlow was een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van het Italiaanse label. De laatste keer dat ze op de catwalk verscheen was voor Alexander Wangs Herfst/Winter 2012-collectie. Het was dus een aangename verassing om de knappe Canadese de show van Versace te zien sluiten tijdens Milaan Fashion Week, gehuld in een transparante zwarte jurk geborduurd met bloemen. Hoewel dit een highlight was, bracht de Versace-show nog meer: Freja Beha opende de show, Liya Kebede zag er fenomenaal uit in een mini-look, Anja Rubik kwam voorbij en ook Instagram-sterren waaronder Kendall Jenner, Emily Ratajkowski en Bella Hadid waren van de partij. Star power was het toverwoord.

Thierry OrbanGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week