Zo draag je een statement mannenpak, volgens Rosie Huntington Whiteley bij Versace

Rosie Huntington Whiteley in een pak uit Versace's mannenlijn.

Clothing, Fashion, Fashion model, Suit, Pantsuit, Runway, Fashion show, Haute couture, Formal wear, Pink,
Getty Images

Het is allang niet meer zo dat de nieuwe collecties van modehuizen voor het eerst op de catwalk te zien zijn: soms debuteert een ster de nieuwste lijn (zoals Lady Gaga met een tas van Hedi Slimane's Celine of Kim Kardashian van top tot teen in Yeezy) en vaak worden alle celebrity genodigden ook in het nieuwste van het nieuwste gestoken. Zo ook Brits model en actrice Rosie Huntington-Whiteley die de Versace Lente/Zomer 2019-show bijwoonde gekleed in een roze mannenpak uit de collectie.

Borrowed from the boys

Sharp suiting, het is beslist een trend voor dit najaar. Hoe draag je die hoekige proporties weliswaar zonder dat het te masculien wordt? Kies voor een opvallende kleur, zoals dit felle maar flatterende roze. Ze maakt er gelijk een serieus stijlstatement mee. Borrow from the boys, met een twist. Het pak (look 32) is namelijk afkomstig uit de Lente/Zomer 2019-show uit de menswear label van het Italiaanse modehuis. Het was een van de highlighter-gekleurde pakken uit de menswear show, afgelopen juni getoond. Voor een vrouwelijke twist droeg ze het zonder shirt eronder. Simpele sandalen en juwelen, et voilá.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week