Jane Birkin staat op tijdens de Gucci SS19-show en verrast alle aanwezigen

De Franse zangeres weet iedereen stil te krijgen met zangprestatie tijdens de Gucci-show in Parijs gisterenavond.

Clothing, Pink, Fashion, Costume, Fashion show, Outerwear, Event, Street fashion, Runway, T-shirt,
Getty Images

Geen chirurgiezaal als setting voor de nieuwe Lente/Zomer 2019-show van Gucci, noch modellen die een replica van hun eigen hoofd dragen als accessoire. En herinner je je ook de kleine babydraakjes nog van creatief directeur Alessandro Michele's Herfst/Winter 2018-show voor Gucci? Dit keer ging het er net iets minder schokerend aan toe. Het Italiaanse modehuis dat besliste om uitzonderlijk hun SS19 in Parijs te showen wist Milanese modefans vorige week al te verrassen met een dansvoorstelling in samenwerking met de Britse Michael Clark Company. En ook voor zijn show gisteren toverde de Romeinse Michele niet het minste uit zijn mouw voor de SS19-show van Gucci.

Getty Images

Papegaai op schouder

Naast een voortreffelijke collectie neer te zetten in de beroemde Parijse speelzaal Théâtre Le Palace, wist Michele als geen ander hoe zijn publiek ook dit keer te imponeren. Naast een papegaai die rustig op een model haar schouder zat toen zij de catwalk betrad was de echte verrassing van de avond de Franse iconische zangeres Jane Birkin die recht stond uit haar front row zitje om het lied "Baby Alone in Babylone" te zingen tijdens de show. Chique als ze is koos ze voor haar kenmerkende zwarte pak met witte shirt met weinig sporen van make-up en haar nonchalante krullenbos. Net zoals we haar kennen van vroeger. Ah nostalgie!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Jane Birkin.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week