Gucci's sleepover: onderbroeken en slaapmaskers tijdens Lente/Zomer 2019 show

Alessandro Michele wist wederom iedereen te verrassen met zijn nieuwe collectie voor het Italiaanse modehuis.

gucci-lentezomer-2019-sleepover
Getty Images

Gisteren klonk het startschot voor Paris Fashion Week, de laatste modeweek van het Lente/Zomer 2019 seizoen. Onder meer Christian Dior, Jacquemus en Gucci beten het spits af, waarbij Gucci voor het eerst Milaan inruilde voor de Franse hoofdstad. De Romeinse Alessandro Michele toonde zijn Lente/Zomer 2019-collectie voor het Italiaanse modehuis op een misschien wat minder schokkende manier dan de vorige Herfst/Winter 2018-show, maar alsnog kwamen er opmerkelijke looks voorbij op de catwalk. Zo leek Michele zijn inspiratie te hebben gehaald uit een good old slaapfeestje, inclusief zogenaamde "slaapmaskers" en onderbroeken.

Sleepover

In de beroemde Parijse speelzaal Théâtre Le Palace, waar de Gucci-show werd gehouden, zagen we vrouwelijke modellen in slipdresses met zonnebrillen, die ons sterk deden denken aan slaapmaskers, en mannen in speciaal Gucci-ondergoed met de iconische logoprint.

Imaxtree

Naast het sleepover-thema stond wederom de jaren zeventig centraal met gekleurde velours pakken, zwierige franjes en grote brillen. Ook zagen we veel glimmende stoffen en prints. De gehele collectie stond in het teken van de kenmerkende stijl van creative director Michele. Bekijk hier alle looks.

Imaxtree

Jane Birkin

Natuurlijk kon de Lente/Zomer 2019-show van het Italiaanse modehuis niet zonder grote verrassing eindigen. Zo rees Franse iconische zangeres Jane Birkin uit haar front row seat en zong het nummer "Baby Alone in Babylone". Ze droeg een typerend zwart pak met witte blouse, precies zoals we de zangeres kennen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week