Tijdens de lenteshow van Saint Laurent liepen de modellen over water

Het fashion week gezelschap had een romantisch uitzicht op de Eiffeltoren.

Water, Fashion, Reflection, Photography, Leg, Architecture, Recreation, Night, Flash photography, World,
Imaxtree

Creatief directeur Anthony Vaccarello sloot de tweede dag van Parijs Fashion Week op verrassende wijze af met zijn Lente/Zomer 2019 show van Saint Laurent. Hij toonde zijn collectie wederom bij de Eiffeltoren en pakte dit seizoen extra uit door zijn modellen niet over een gewone catwalk, maar over - jawel - water te laten lopen.

Imaxtree

Spectaculair

Net na zonsondergang vond de show van Saint Laurent plaats aan de Palais de Chaillot - in Parijs bekend als Trocadéro. Met een romantisch verlichte Eiffeltoren op de achtergrond, witte palmbomen langs de locatie en een front row met onder anderen Kate Moss, Carla Bruni, Zoe Kravitz en zelfs Lindsay Lohan was de toon voor de avond gezet. Maar pas toen het eerste model over het water liep, bleek de runway het meest spectaculaire aspect van de show te zijn.

Imaxtree

Typisch Saint Laurent

Maar liefst 95 modellen - zowel mannen als vrouwen - schreden over het water waarbij vooral veel zwart, leer en glitter de revue passeerden. Slangenleren laarzen, doorschijnende, glinsterende tops, iconische Le Smokings in dit keer Western stijl en wederom de nodige eighties invloeden waar Saint Laurent zo bekend om staat. Dat het modeplankier onder water stond, betekende niet dat er op platte schoenen werd gelopen. De runway werd bestormd op torenhoge hakken, waarbij geen enkel model over de natte ondergrond is uitgegleden. Of de schoenen het waterballet hebben overleefd laten we in het midden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week