Twinning: Kendall en Bella kleden zich niet één, maar drie keer in identieke look

Tijdens Paris Fashion Week kleden Bella en Kendall zich bijna hetzelfde.

Off-White : Runway - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019
Kay-Paris FernandesGetty Images

Niet één, niet twee, maar zelfs drie keer kleden topmodel friends Bella Hadid en Kendall Jenner zich bijna identiek aan elkaar tijdens fashionweek. Nu was het Virgil Ablohs slimme zet om het bekende duo zijn Off-White-show voor seizoen Lente/Zomer 2019 te laten openen in witte blouses met strappy sandals en een mini-rok. Daar eindigde het weliswaar niet, ook naast de catwalk koos het tweetal voor outfits die volledig op elkaar waren afgestemd.

Timur EmekGetty Images

Twinning

Zo koos Bella Hadid voor de ultieme regen-proof look in een transparante trenchcoat met Chanel logo T-shirt eronder en jeans voor de repetitie van de Off-White modeshow in Parijs. Terwijl goede vriendin, Kendall Jenner, ook voor een lange broek met T-shirt koos en accent op de taille. In het geval van Jenner middels een ceintuur annex harnasje annex fannypack van Prada. Tijdens een YouTube cocktailparty gedurende Paris Fashion Week koos het tweetal beiden voor een koraalroze look: Kendall Jenner in glinsterend Alexandre Vauthier, Bella Hadid in sandalen en een driekwart jurk van Emilio Pucci, met een quirky kraagje, Dorateymur handtas en juwelen van Shay. In de tussentijd ging Jenner ook mee met de Hadid-familie naar Nederland, om daar de Efteling te bezoeken.

Pierre SuuGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week