Zo beleefde Rianne van Rompaey, die de meeste shows liep van alle Nederlandse modellen, fashionweek L/Z 2019

Rianne van Rompaey liep voor L/Z 2019 de meeste shows van alle Nederlandse modellen.

Hair, Face, Blond, Beauty, Hairstyle, Lip, Eyebrow, Skin, Chin, Fashion,
Getty Images

Sla een modemagazine open dit najaar en grote kans dat je striking redhead Rianne van Rompaey ergens ziet: in een campagne, zoals die van Loewe, of in een editorial, van Vogue of The Gentlewoman. Voor het fashionweek-seizoen Lente/Zomer 2019 bleek ze ook de grootste catwalkfavoriet onder de Nederlandse modellen. Let wel, er zijn talloze succesvolle catwalkgezichten afkomstig uit de lage landen die het de afgelopen weken bijzonder goed deden. Van frêle brunette Michelle van Duin tot Luna Bijl met haar perfect symmetrische gezicht, speelse attitude en liefde voor motorcrossen als ook Felice Noordhoff, wiens moeder vroeger ook model was. De 22-jarige half Nederlands, half Vlaamse Van Rompaey uit Wageningen (die in Nederland wordt gerepresenteerd door Paparazzi Models) staat bekend om haar etherische uitstraling, maar ook quirky persoonlijkheid die je terugziet op haar Instagram. Deze fashionweeks, in New York, Londen, Milaan en Parijs, liep ze maar liefst 20 shows waaronder net Givenchy en Valentino, maar ook Calvin Klein, Marc Jacobs, Victoria Beckham, Versace en Prada. Hiernaast opende ze de show (een ereplek) van Isabel Marant, Ralph Lauren en Chloé en Michael Kors. Kijk mee hoe het haar is vergaan.

Het begon allemaal met het openen van Ralph Laurens 50th anniversary show:

Rianne opende de show van Chloé en zag er beeldschoon uit:

Walking on water, de Nederlandse was ook onderdeel van de onvergetelijke show van Saint Laurent waarbij het leek alsof modellen over water liepen:

Zonder lachen, met goede vrienden zoals Kiki Willems, en een goed glas wijn op zijn tijd is fashionweek niet compleet:

Van Rompaey in twee verschillende looks voor Versace:

Circusartiest of Notenkraker-figurant voor Moschino:

Backstage met fellow model Lexi Boling voor Prada:

All grown up, op de catwalk van Burberry:

In Jaws T-shirt in de line-up van Raf Simons voor Calvin Klein:

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week