Model Emily Ratajkowski zwiept Bella Hadid en Kaia Gerber van catwalk met staart

Emily Ratajkowski's zwiepende staart steelt de show tijdens Milaan Fashion Week.

image
Getty Images

De Milanese mannenmodeweek is in volle gang en de gehele mode industrie staat op zijn kop om de laatste trends te spotten op het gebied van mannenmode. Naast de mannelijke modellen waren tijdens de show van Versace afgelopen zaterdag ook enkele vrouwelijke modellen aanwezig. Met als hoogtepunt Emily Ratajkowski die het publiek niet met haar look, met met haar zwiepende paardenstaart inpakte.

Ratajkowski verscheen in een satijnen, met kant getrimde mini-jurk op de catwalk. Samen met andere supermodellen Bella Hadid en Kaia Gerber liep ze de mannenshow van Versace. De echte ster van de show? Emily's sleek & sexy paardenstaart – gecreëerd door de beroemde make-up artiest Pat Mcgrath – die als een volleerd topmodel alle ogen op zich gericht kreeg en de rest van de line-up deed verblinden.

Bella Hadid loopt de show van Versace in Milaan.
InDigital Images

Het model plaatste voor aanvang van de show een korte Instagram post van haar look tijdens een eerste fitting. Ze bedankt Donatella Versace voor het feit dat ze zich altijd geweldig voelt door haar looks en ook Donatella zelf laat via Instagram weten erg blij te zijn met haar paardenstaart. Kijkend naar het onderstaande filmpje vragen we ons af of we ooit eerder zo'n sassy paardenstaart voorbij hebben zien vliegen op de catwalk... Een meme waiting to happen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid