Waarom was Karl Lagerfeld niet bij zijn eigen Chanel Couture show in Parijs?

Wat is er aan de hand? Modeontwerper Karl Lagerfeld vertoonde zich niet tijdens de slotscène van de laatste Haute Couture Lente 2019 show in Parijs.

Photograph, Ceremony, Tree, Wedding, Architecture, Event, Photography, Building, Bride, Courtyard,
Vogue.com

De Chanel Couture show vond deze ochtend plaatst in het Grand Palais in Parijs. Niet het spectaculaire decor van de #VillaChanel, nog het badpak van de bruid was het onderwerp op ieders lippen, maar de vraag 'Waar is Karl?!' Karl Lagerfeld liet zich niet aan het publiek zien tijdens de beroemde slotscène van de Haute Couture show in Parijs. Het was een opvallend moment toen opeens zijn rechterhand, Virginie Viard, het publiek kwam bedanken en het applaus alleen in ontvangst nam. Wat is er aan de hand?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Karl is moe

Volgens France24 was de 85-jarige designer erg moe en heeft hij de gehele show gemist. Er gaan al langere tijd geruchten de ronde dat Karl Lagerfeld, a.k.a. de 'keizer' van de modewereld, zou terugstappen als creative director van Chanel, waar hij al sinds 1983 aan het roer staat. Deze geruchten zijn echter niet bevestigd. Zijn afwezigheid blijft echter opmerkelijk: Karl loopt altijd de finale met een model aan zijn zijde om het applaus in ontvangst te nemen en iedereen te bedanken. WWD.com meldt dat meneer Lagerfeld heeft gevraagd aan Virginie Viard, directrice van het modehuis, of zij hem wilde vertegenwoordigden en de gasten zou willen begroeten naast de bruid. In een verklaring schrijft Chanel:

‘Voor de begroeting aan het einde van de show heeft Mr. Lagerfeld, artistiek directeur van Chanel – die zich moe voelde – Virginie Viard, director van de creatieve studio van het modehuis, gevraagd om hem te vertegenwoordigen en de gasten te begroeten naast de bruid. Virginie Viard als creative studio director en Eric Pfrunder als Chanels director of image blijven met hem werken en de collecties en campagnes uitvoeren zoals gepland.’

Chanel wenst Lagerfeld 'een voorspoedig herstel' toe.

Villa Chanel

Het decor van de Chanel show was een Mediterraanse villa, compleet met zwembad, palmbomen en een sierlijke Victoriaanse trap, genaamd #VillaChanel. Als laatste look kwam model Amerikaans model Vitto Ceretti als bruid de plankiers op in een prachtig zwempak met glitters. Bekijk de gehele Chanel Couture show hier.

Fashion model, Clothing, Shoulder, Fashion, Dress, Beauty, Leg, Waist, Blond, Haute couture,
Vogue.com

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week