Gigi Hadid maakt eindelijk haar debuut bij Burberry

Het is überhaupt zeldzaam dat het topmodel in Londen verschijnt voor de shows.

Orange, Street fashion, Clothing, Jacket, Leather, Beauty, Fashion, Skin, Lip, Blond,
Getty Images

Topmodel Gigi Hadid (23) loopt niet eens zoveel modeshows meer, maar ze heeft toch wel voor alle grote modehuizen gelopen. Op één na, namelijk Burberry. Het half-Nederlandse model dat elke grote carrière-mijlpaal wel heeft bereikt op haar prille leeftijd (van meerdere covers voor Vogue tot het ontwerpen van haar eigen collecties met modegiganten en campagnes voor Prada en Tom Ford) had nog iets af te vinken. Namelijk de catwalk over voor het Engelse Burberry.

Fashion model, Fashion, Runway, Fashion show, Footwear, Fashion design, Thigh, Sportswear, Haute couture,
ImaxTree

Zeldzaam

Deze ochtend maakte ze die modellendroom waar met haar debuut voor Burberry, door creative director Riccardo Tisci. In de Herfst/Winter 2019-show van het op en top Britse merk droeg ze bovendien een wel heel eigenzinnige look: een futuristisch-sportieve outfit met een Burberry poloshirt en hoge boots. Niet zozeer de luxe sportswear sprong in het oog, maar vooral ook haar hairdo. Een knot strak naar achteren, compleet met wetlook waarbij Hadids blonde lokken in kleine sierkrulletjes op het voorhoofd zijn gevormd. Wordt dit het nieuwste beauty-alternatief op de pony? Wie weet, de Californische beauty staat het in ieder geval allemaal. Sowieso is het zeldzaam voor de oudste Hadid om op London Fashion Week te verschijnen. Zo heeft ze voorheen alleen de Versus Versace-show (waarbij de collectie samen met haar vriend Zayn Malik was ontworpen) en de éénmalige Tommy Hilfiger-show (waarvoor ze ook achter de tekentafel kroop) in Londen gelopen. In ieder geval een aangename verrassing.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid