His and hers suiting, Brooklyn en vriendin Hana Cross dragen beiden een Victoria Beckham-pak

Is dit hét nieuwe modekoppel?

Fashion, Snapshot, Suit, Outerwear, Event, Footwear, Blazer, Pantsuit, Eyewear, Fashion design,
Getty Images

Vandaag toonde Victoria Beckham haar nieuwste collectie voor seizoen Herfst/Winter 2019 aan de wereld, waarbij zoon Brooklyn en zijn modellenvriendin Hana Cross ook aanwezig waren. Natuurlijk waren ze daar om de gevierde Britse designer te steunen, gekleed in pakken van de hand van mrs. Beckham. Eerder koos het duo ook al voor twinning looks, deze keer zagen de lovebirds er niet minder dan modeminnend uit.

Nieuw modekoppel

Victoria Beckham ziet haar vrouw het liefst als 'ze is een dame, maar ze is niet damesachtig. Ze is verzorgd, maar niet stijf.' Haar ready-to-wear is toegankelijk, met jaren zeventig-stijl flares, kettingprints, cropped sweaters en aardig wat colourblocking. De 21-jarige Cross, zelf geboren en getogen in Londen, liet daar een voorproefje van zien frontrow: als een ware Victoria Beckham devotee droeg ze een op maat gemaakte bordeauxrode blazer met een chainmail-achtige top, een felrode broek met klein splitje en open sandalen. Chic, eigentijds en net even anders. Opvallend in de najaarscollectie van Beckham waren ook de midi-rokken en rokpakken in combinatie met panterprint sock boots met open neus. Brooklyn droeg hiernaast overigens een relaxed pak, met de zoom ingekort op de enkels en een witte dichtgeknoopte bloes. Hij combineerde het met jaren negentig krantenjongen-geïnspireerde accessoires, zoals beige bretels en een pet. Hij kiest wel vaker voor een retro esthetiek. Zijn deze twee samen het nieuwe modekoppel? We willen in ieder geval meer zien van hun gezamenlijke looks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week