Bella Hadid liep net deze shows met bijna 40℃ koorts

Niet dat het aan het 22-jarige topmodel was af te zien.

Hair, Yellow, Fashion, Hairstyle, Beauty, Fashion model, Brown hair, Lip, Plaid, Long hair,
Getty Images

Bella Hadid (22) mag af en toe bekritiseerd worden wegens haar topmodellen-status (ze zou het 'cadeau' hebben gekregen, omdat ze uit een welvarende familie komt en haar looks niet helemaal au naturel zouden zijn), maar dat ze een werkpaard is en zich niet zomaar uit het veld laat slaan blijkt wel deze Paris Fashion Week. Zo liep de half-Nederlandse Isabella Khair Hadid twee shows, voor Off-White en Redemption, terwijl ze doodziek was. Op Instagram Stories onthulde het model dat ze bijna 40℃ koorts had.

Fashion model, Clothing, Fashion, Yellow, Dress, Fashion design, Event, Footwear, Design, Pattern,
Getty Images

Ereplaats

Terwijl Kendall Jenner al een paar seizoenen lang zo goed als geen shows meer loopt vanwege haar anxiety, weigert deze Hadid zich ziek te melden. Op Instagram meldde ze bij een selfie, waarbij ze de tekst over haar eigen gezicht had geplaatst: 'Bijna 40℃ koorts is niet zo best als je een catwalk moet lopen.' Terwijl de meesten van ons er niet al te jofel uitzien als we griep vatten, is deze miserabele staat aan Bella Hadid amper af te lezen. Hoewel een team van de beste make-up artists natuurlijk wonderen kan verrichten om, zeg, een grauwe huid weg te poederen. Backstage bij Off-White werd ze zelfs nog vrolijk vereeuwigd met haar zus Gigi. Ze had dan ook de eer om de show te sluiten, gekleed in een opvallend en niet bepaald verhullend geel-grijs geruit pak met bijpassende boots. Het ziet er niet naar uit dat het model van plan is gas terug te nemen, dus dit Paris Fashion Week-weekend zullen we vast nog veel van haar zien. Dit seizoen heeft ze al zeventien shows op haar naam staan. Ze werd ook nog buiten in het Parijse gesignaleerd voor een aantal streetstyle snaps, waarbij ze wel een donkere zonnebril droeg. Hopelijk kunnen wat paardenmiddelen uit de Franse apotheek haar in de tussentijd op de been houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid