Bella en Gigi dragen beiden dit ongewone accessoire in Parijs

De twee zusjes gaan er samen op uit tijdens Paris Fashion Week.

White, Clothing, Suit, Fashion, Trench coat, Outerwear, Coat, Pantsuit, Uniform, Street fashion,
Getty Images

Terwijl Bella Hadid nog met koorts op de catwalk stond, liet ze ook geen enkel feestje tijdens Paris Fashion Week aan zich voorbijgaan. Zo woonde ze samen met zus Gigi het LVMH-event in Parijs bij. Beiden gekleed op hun geheel eigen manier, maar wel met één ongewoon accessoire dat ze qua look gemeen hadden.

Those gloves

De oudste Hadid nam de futuristische route (met een knipoog naar de film Hackers) in van-top-tot-teen Off-White. Uit de laatste Herfst/Winter 2019-collectie, vers van de catwalk, zelfs. Deze outfit bestond uit een baggy witte jumpsuit, een omgekeerd korset – om het silhouet aan te scherpen – en witte sneakers. Welk element was zo anders? Een paar motor-stijl handschoenen die tot aan haar bovenarm reikte.

White, Beauty, Lip, Fashion, Fashion design, Outerwear, Uniform, Photography, Photo shoot, Model,
Getty Images

Superheld

Het jongere Hadid-zusje koos voor een meer traditionele Parijse stijl (compleet met chic sjaaltje om de hals geknoopt) met een giga trenchcoat in crèmekleur voorzien van brede schouders. Ze zou er zo een superheld in kunnen spelen. De taille was ingesnoerd voor een meer vrouwelijke lijn. Bella Hadids manier om mannelijke proporties toch elegant te doen ogen. Hoewel deze look er totaal anders uitzag dan die van Gigi, zat de 'gemene deler' in de accessoires: zwartleren handschoenen ter finishing touch. Chic, deze double act.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week