Een waar kijkje achter de schermen bij een fashion week emergency met Gigi Hadid

In deze video zie je het ware bestaan van een topmodel tijdens fashion week, waar de hectiek van de modeweek zichtbaar wordt.

Fashion show, Runway, Fashion, Fashion model, Clothing, Human, Fashion design, Military uniform, Haute couture, Event,
Getty Images

Fashion Week staat bekend als het grootste terugkerende event binnen de mode-industrie. Dat deze internationale modeweken vaak gepaard gaan met hectische omstandigheden achter de schermen is niet onbekend. Vooral topmodellen als Gigi Hadid die voor menig show de catwalk afstruinen moeten zich zo snel mogelijk van show naar show begeven. Hoe dit er precies aan toe gaat wordt duidelijk in een video waarin Gigi Hadid op de valreep wordt klaargestoomd voor de Isabel Marant-show.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Gigi, Gigi!!'

Tijdens Paris Fashion Week was Gigi Hadid te zien in verschillende shows voor verschillende modehuizen. Zo liep Gigi tijdens de Franse modeweek om 19.00 uur de show van Virgil Abloh's nieuwste Off-White collectie, waarna het model om 20.00 uur verwacht werd in de make-up stoel voor de show van de Herfst/Winter 2019 collectie van Isabel Marant. Franse journalist en documentairemaker Loïc Prigent legde het beeld vast van een gehaaste Gigi die binnenstormt achter de schermen van de show. Prigent staat in Frankrijk bekend om zijn fascinerende mode-documentaires, en is dan ook bij menig mode-event in de Franse hoofdstad te vinden. Zo ook achter de schermen bij de Isabel Marant-show. Prigent plaatste een video op zijn Instagram-account waar Gigi direct na haar verschijning bij Off-White binnenstormt op de locatie van Isabel Marants show, waar het model snel plaatsneemt op een stoel en maar liefst acht verschillende mensen het model razendsnel klaarmaken om op tijd op de catwalk te verschijnen. Ondanks alle hectiek en stress zien we een kalme Gigi die haar zenuwen sterk in bedwang houdt. In de comments bij het Instagram-bericht worden opmerkingen gemaakt waarbij de hysterische en supersnelle touch-up wordt vergeleken met een pit-stop tijdens de Formule 1. De video schetst hoe dan ook een beeld hoe het ware leven er uit ziet van een hardwerkend topmodel tijdens fashion week.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid