Miuccia Prada komt met nieuwe variant op de bucket hat tijdens Lente/Zomer 2020-show

Het Italiaanse modehuis zet de trend voort in de vorm van een oversized ontwerp tijdens de Milanese modeweek.

prada-bucket-hat-gigi-hadid-milan-fashion-week
Imaxtree

Met eerder New York Fashion Week en vervolgens de Britse modeweek in Londen, is het nu de beurt aan Milan Fashion Week die gister werd afgetrapt met de shows van verschillende modehuizen. Zo werd ook de nieuwe lente/zomer 2020 collectie gepresenteerd van Prada met modellen als Kaia Gerber en Gigi Hadid gehuld in de nieuwste zomerlooks. Miuccia Prada toonde in haar show een nieuwe variant op het populaire accessoire van deze zomer, de bucket hat.

Prada bucket hat

De lente/zomer 2020 collectie van Prada werd gehouden in de kunstgalerie van het modehuis Fondazione Prada in een kleurrijke geometrische setting met een zomerse gouden gloed. Tijdens de show werd een nieuwe variant op de populaire bucket hat getoond met contrasterende materialen en felle kleuren als snake-prints en lakstof. De oversized bucket hat maakte zijn verschijning op de catwalk bij modellen als Gigi Hadid en Kaia Gerber met omgeklapte zij- en onderkanten voor een opvallend effect. De hoedjes werden gematcht met bucket-bags, die een moderne twist gaven aan de klassieke elegantie van de nieuwe collectie.

Fashion, Runway, Fashion show, Fashion model, Clothing, Outerwear, Footwear, Human, Street fashion, Fedora,
Daniele OberrauchImaxtree

Bucket hat-trend

Prada toonde eerder al een bucket hat-ontwerp tijdens de herfst/winter 2018 show in de vorm van felgekleurde nylon varianten, waarna vele modehuizen als Dior en Chanel volgden. De bucket hat is ondertussen helemaal terug van weg geweest en wordt dan ook met regelmaat gespot bij menig streetstyle-ster en model. Zelfs Ikea kwam met een eigen variant. Ook werden alle mogelijke modellen van de hoed gespot tijdens onder meer Kopenhagen Fashion Week en verscheen Gigi Hadid in een modern model frontrow tijdens Fashion Week.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week