De beste schoenen en tassen uit Bottega Veneta's Lente/Zomer 2020 show die je overal zult zien

Zullen deze accessoires net zo'n hype worden in de modewereld als die uit de vorige collectie?

bottega-veneta-lente-zomer-2020-schoenen-tassen
Getty Images

Bottega Veneta is sinds de komst van de nieuwe creative director Daniel Lee een van meest populaire en geliefde merken van het moment. Zowat elke streetstyle ster wordt gespot in de items van het modehuis, wiens nieuwe signatuur bestaat uit square toe shoes en de croissant pouch. Gisteren vond de langverwachte tweede show van Lee voor Bottega plaats tijdens Milan Fashion Week. De Lente/Zomer 2020 collectie bevat wederom opvallende accessoires en schoenen, die ongetwijfeld volgende zomer heel Instagram en het straatbeeld opnieuw zullen veroveren.

Bottega Veneta Lente/Zomer 2020

Modellen als de Nederlandse Luna Bijl, Adut Akech en Irina Shayk bewandelden de catwalk voor het Italiaanse modehuis met de nieuwste accessoires voor de volgende zomer. De befaamde clutch pouch keerde terug en kreeg een nieuwe twist met een vierkante envelop-vormige bovenkant in hetzelfde hebberigmakende kleurenpalet als de vorige collectie.

Bottega Veneta - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
Pietro D'ApranoGetty Images

Ook de populaire gevlochten tassen maakten een terugkeer op de catwalk, dit keer afgewerkt met een gouden metalen en houten sluitingen. Andere eyecatchers tijdens de show waren de grote weekendtassen die modellen zijdelings langs hun middel droegen, en de kleine clutches met marmer- en glasachtige materialen en patronen.

De schoenen van deze lente/zomer 2020 collectie bevatten opnieuw veel vlechtwerk met kussen-achtige patronen waarbij de square toe shoe in nieuwe variaties werd getoond. Ook bij de schoenen voeren pasteltinten de boventoon met af en toe een levendige pop of colour als felblauw en paars, en enkele opvallende dierenprints passeerden de revue. Ook verscheen er een schoen met een mozaïek van discobal-spiegels.

Bottega Veneta - Runway - Milan Fashion Week Spring/Summer 2020
Pietro D'ApranoGetty Images

Het modehuis is sinds de lancering van de vorige collectie hevig in populariteit gegroeid, vooral vanwege Lee's talent voor tas- en schoenontwerpen. Het zijn juist deze items die er volgens Who What Wear voor hebben gezorgd dat het aantal zoekopdrachten naar Bottega Veneta met ruim 70 procent zijn gestegen. Of ook deze items net zo geliefd zullen zijn onder de fashion crowd als de vorige collectie zal nog moeten blijken, al zal de vervanger van Old Céline waarschijnlijk bij velen favoriet blijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week