Vogue's covermodel Jill Kortleve schittert in de show van Mugler, waarin diversiteit centraal staat

Samen met modellen als Bella Hadid en Yasmin Wijnaldum loopt het Nederlandse curvy model de Lente/Zomer 2020 show van het Franse modehuis.

jill-kortleve-mugler-lente-zomer-2020
Alessandro LucioniImaxtree

Ze was al het gezicht Fenty Beauty en Alexander McQueen, schitterde in verschillende shows tijdens New York Fashion Week én siert op het moment de cover van Vogue's oktobernummer. Dan hebben we het natuurlijk over Jill Kortleve. Het Nederlandse curvy supermodel belooft opnieuw een groot succes te worden in Parijs, waar ze alweer haar eerste show heeft gelopen. Zo was Jill te zien in de Lente/Zomer 2020 show van Mugler, die volledig in het teken stond van diversiteit.

Jill Kortleve voor Mugler

De 25-jarige Jill, die met haar prachtige looks alle conventionele ideeën over schoonheid in de mode-industrie doorbreekt, liep woensdag 25 september mee in de Lente/Zomer 2020 show van het Franse modehuis Mugler tijdens Paris Fashion Week. In een zwarte, doorschijnende lingerie-look (die niet misplaatst zou zijn in Rihanna's nieuwe Savage x Fenty-collectie) vormde Jill samen met twee andere modellen een drietal op de catwalk. Daarbij droeg ze een paar bijpassende, zwarte handschoenen die direct dienst doen als halsdoek. Ook Jills beautylook is opvallend te noemen. Zo zijn haar wenkbrauwen volledig opgekamd en is er met eyeliner een lijn vlak onder haar brows aangebracht.

jill-kortleve-mugler-lente-zomer-2020
Imaxtree

Mugler Lente/Zomer 2020

De Lente/Zomer 2020 show van Mugler toonde een grote verscheidenheid in modellen. Alle vormen en maten, etniciteiten en genders waren op de catwalk te bewonderen. Zo zagen we zowel vrouwen als mannen en transgenders, straight-size en curvy modellen, en kleine tot hele lange modellen van allerlei soorten nationaliteiten voorbijkomen. Ook grote namen als Bella Hadid, Karen Elson en de Nederlandse Yasmin Wijnaldum liepen mee, stuk voor stuk gehuld in Muglers nieuwste creaties. Bekijk de complete Mugler Lente/Zomer 2020 collectie in onderstaande gallery.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week