Deze influencer verstoorde de show van Chanel, maar werd gestopt door Gigi Hadid

De Franse "comedienne" Marie Benoliel crashte de show door op de catwalk te stappen.

influencer-chanel-show-gigi-hadid
Victor VIRGILEGetty Images

Op dinsdag 1 oktober mocht Virginie Viard haar eerste prêt-à-porter collectie voor Chanel tonen tijdens Paris Fashion Week, sinds zij het stokje overnam van wijlen Karl Lagerfeld. De show, die traditiegetrouw plaatsvond in het Grand Palais, was een doorslaand succes, maar ook gebeurde er iets totaal onverwachts. Zo verstoorde een Franse influencer de Chanel-show, hoewel dat "probleem" al snel werd opgelost door Gigi Hadid.

Influencer crasht Chanel-show

Tijdens de finale van de show stapte een onbekende vrouw – van top tot teen gehuld in Chanel – de catwalk op en liep ze met de modellen mee alsof ze onderdeel was van de show. Het gaat om de Franse influencer en comedienne Marie Benoliel, die op YouTube ook wel bekend staat als "Marie S'Infiltre". Hoewel we de modellen achter haar een beetje zien gniffelen, vindt merendeels de actie alles behalve grappig.

Chanel : Runway - Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Gezien de bewaking pas erg laat doorheeft wat er aan de hand is, neemt Chanel-model Gigi Hadid het heft in eigen handen (go Gigi!). Zo loopt ze naar de influencer toe om haar te vragen of ze de catwalk wil verlaten. Het lijkt erop dat Benoliel naar geen zin in heeft, maar toch besluit ze met Gigi mee te lopen. Bekijk het exacte moment in onderstaande video.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chanel Lente/Zomer 2020

Hoewe Viard haar ready-to-wear-debuut hoogstwaarschijnlijk anders had voorgesteld, mocht het "ongelukkige moment" niet baten. De show was een daverend succes en er werd dan ook luid geapplaudisseerd voor Chanels nieuwe creative director. Zoals hierboven genoemd, werd de show georganiseerd in het Grand Palais, dat voor de nieuwe Chanel Lente/Zomer 2020 collectie was omgetoverd tot de binnenstad van Parijs, maar dan van bovenaf. De modellen liepen namelijk over de daken van de stad, gehuld in de nieuwe creaties van het Franse modehuis. Zo zagen we onder andere Gigi Hadid, Kaia Gerber en Nederlandse modellen als Luna Bijl, Marjan Jonkman en Rianne van Rompaey in tweed-jasjes, ballonrokjes en, jawel, Chanel-hotpants.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week