De 7 opvallendste momenten van de Chanel Lente/Zomer 2019 show

Van het in een strand omgetoverde Grand Palais tot de Nederlandse Luna Bijl die de show opende.

chanel-lentezomer-2019
Imaxtree

Met iedere nieuwe show weet Chanel er weer voor te zorgen dat onze monden openvallen vol verbazing. Ook tijdens de Lente/Zomer 2019 show van het Franse modehuis wist creatief directeur Karl Lagerfeld een groots spektakel neer te zetten. Zo toverde hij het Parijse Grand Palais om tot een werkelijk strand, inclusief kilo's zand en een nagebootste kustlijn met échte golven. De Nederlandse Luna Bijl opende de show (waarin ook meerdere Nederlandse modellen meeliepen), we zagen de meest perfecte stranditems voorbijkomen (Die tassen! Die schoenen!) en ook Baywatch-ster Pamela Anderson was van de partij. Voor iedereen die het heeft gemist, hebben we de meest opvallende momenten voor je op een rijtje gezet.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Het Grand Palais werd omgetoverd tot de Franse Riviera
Dit bericht bekijken op Instagram

💙💙 @chanelofficial @nlvogue #pfw

Een bericht gedeeld door Karin Swerink (@karinswerink) op

Na onder andere een nagebootste ijsberg, een rotswand en de straten van Parijs koos Karl Lagerfeld dit keer voor een strand, inclusief duinen en echte golven. Vogue's editor-in-chief Karin Swerink was erbij en deelde de front row beelden met ons.

2 De Nederlandse Luna Bijl opende de show
Imaxtree

Karl Lagerfelds favoriet du jour is de Nederlandse Luna Bijl. Zo is het model niet alleen het gezicht van Chanels nieuwste eyewear-collectie, ook mocht ze de Lente/Zomer 2019 show openen. Luna was gekleed in een klassiek Chanel mantelpakje, maar met een anno 2018-twist. Ze droeg daarnaast maar liefst twee leren Chanel tassen, die aan elkaar verbonden waren met Chanel-logo.

3 Topaccessoires
Getty Images

Chanel bezorgde iedere accessoire-liefhebber kippenvel met alle tassen, schoenen, sieraden, strandhoeden en handschoenen die aan de modellen bungelden. Zo zagen we de klassieke Chanel 2.55-tassen, eentje aan iedere kant. De schoenen waren muiltjes in verschillende kleuren met pvc, de sieraden waren groots met de letters van het modehuis en ook zagen we een minitasje die gedragen wordt als armband. What's not to love?

4 Nederlandse modellen
Imaxtree

Vele bekende gezichten bewandelden het strand tijdens de show, waaronder ook een aantal Nederlandse modellen. Zo zagen we onder andere Marjan Jonkman, Yasmin Wijnaldum, Rianne van Rompaey, Birgit Kos en natuurlijk Luna Bijl, die de show opende.

5 Pamela Anderson
Getty Images

Natuurlijk kwam er weer een indrukwekkend modepubliek af op de Lente/Zomer 2019 show van Chanel. Niet alleen waren Anna Wintour, Pharrell Williams en Vanessa Paradis van de partij, ook was er een plekje voor Baywatch-ster Pamela Anderson front row. Gezien het strand geen onbekend terrein is voor de actrice, maakte ze een korte wandeling met haar voeten in het zand (en Chanel pumps in de hand).

6 Schelptas
Getty Images

Naast de eerdergenoemde fantastische accessoires zagen we ook een wel hele speciale tas voorbijkomen: een echte Chanel schelptas. De tas kwam in het wit met Chanel-logo en een lange ketting. Perfect voor een dagje strand, inclusief de bijbehorende pvc-muiltjes en Chanel-strandhoed.

7 Karl Lagerfeld en Virginie Viard
Getty Images

Ter afsluiting van de Chanel show kwam creative director Karl Lagerfeld de nagebootste pier op, samen met... Ja, met wie eigenlijk? Haar naam is Virginie Viard, de fashion studio director én rechterhand van Lagerfeld. Gezien de leeftijd van de legendarische mode-ontwerper (hij blies vorige maand 85 kaarsjes uit), draait de geruchtenmolen in modeland overuren: gaat de 85-jarige Karl binnenkort met pensioen? Zo ja, wie gaat hem vervangen? Dat zou zomaar eens Virginie kunnen zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week