Beroemdheden delen hun nog nooit eerder gehoorde Met Gala-verhalen

Er gebeurt een hoop op het belangrijkste mode-evenement van het jaar waar wij niets van afweten.

bella hadid op de rode loper van het met gala 2019
Theo WargoGetty Images

The First Monday of May: dé dag waar ieder modeliefhebber jaarlijks naar uitkijkt. Maar helaas, door de huidige coronacrisis kon afgelopen maandag het belangrijkste mode-evenement ter wereld – het Met Gala niet doorgaan. Gelukkig werd door de modefans van High Fashion Twitter al snel een alternatief bedacht: met een online evenement bliezen zij het Met Gala virtueel nieuw leven in. Vervolgens kwam ook Vogue met een officiële vervanger, de #MetGalaChallenge met Billy Porter, waarbij je vanuit huis het Met Gala kon 'bijwonen' door een look van voorgaande jaren te recreëren.

Beroemdheden delen Met Gala verhalen

Maar mocht jij nou iemand zijn die liever een celebrity in couture ziet flaneren dan zelf aan de slag te moeten met wat lappen stof die je thuis hebt liggen – dan hebben we alsnog goed nieuws voor je. Bij gebrek aan een Met Gala dit jaar, besloten een hoop beroemdheden namelijk hun verhalen te delen over voorgaande jaren op social media. Zo onthulde actrice Brie Larson hoe ze per ongeluk in die beroemde Kardashian-selfie tijdens het Met Gala belandde, liet haarstylist Jen Atkin zien wat er met de pruik die Bella Hadid droeg is gebeurd en deelde Alexa Chung wat de gevolgen voor haar waren toen ze íets te lang op de afterparty van het evenement bleef hangen. Vogue zette de leukste verhalen die beroemdheden over het Met Gala deelden voor je op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bella Hadid

De negentienjarige make-up artiest Sam Visser is in korte tijd favoriet geworden van Hollywood-sterren. Op Instagram deelde Sam de beautylook waarmee topmodel Bella Hadid vorig jaar op het Met Gala zou verschijnen.

2 Brie Larson

Actrice Brie Larson onthult hoe ze per ongeluk in die beroemde Kardashian-selfie terecht kwam: zo wilde gewoon even haar handen wassen.

3 Naomi Campbell

Naomi Campbell besloot een trip down memory lane te nemen en naar een video op voor haar YouTube-kanaal waarin ze looks van voorgaande Met Galas opnieuw aandoet. Spoiler: ze passen allemaal nog!

4 Blake Lively

Blake Lively onthulde dat ze – dan niet per ongeluk – al jaren ons trollt tijdens het Met Gala door haar look op de rode loper af te stemmen.

5 Olivia Wilde

Actrice Olivia Wilde deelde dat ze ontzettend zenuwachtig was toen ze zwanger op de rode loper van het Met Gala verscheen. Volgens Olivia heeft collega Emily Blunt er een hilarische ervaring voor haar van gemaakt.

6 Jen Atkin

Haarstylist Jen Atkins liet met een video zien wat er met de pruik van Bella Hadid na het Met Gala van vorig jaar gebeurde.

7 Laverne Cox

Actrice Laverne Cox doet een throwback naar haar eerste Met Gala van vorig jaar, en omschrijft hoe magisch die ervaring voor haar was.

8 Alexa Chung

Fan van Next in Fashion? Dan was het je misschien opgevallen dat in de Military-aflevering presentatrice Alexa Chung een beetje wankel op haar benen staat. Dat komt omdat de aflevering de dag na het Met Gala is opgenomen: Alexa is vanaf de afterparty meteen doorgevlogen naar de set in Los Angeles.

9 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez laat weten vooral uit te kijken naar het volgende Met Gala, waarop ze zich weer zo extravagant mag kleden.

10 Julia Roberts

En Julia Roberts? Die viert het Met Gala dit jaar vanuit haar badkamer. Julia hoopt de rest van de wereld ook, want de actrice dringt aan boven alles vooral thuis te blijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion