Deze nieuwe sieradencollectie is de perfecte toevoeging aan je verlanglijst voor de feestdagen

Droom weg en kijk uit naar de feestdagen met de mooiste sieraden van TI SENTO - Milano's nieuwste collectie.

ti sento milano
Ti Sento Milano

Nu we massaal thuiszitten, staan de feestdagen sneller dan gedacht voor de deur. En alhoewel we ze dit jaar hoogstwaarschijnlijk anders vieren dan normaal, is het geen schande om alvast te beginnen aan je verlanglijstje. Iets wat je dit jaar op je lijstje wilt hebben is de nieuwe collectie van het Nederlandse sieradenmerk TI SENTO - Milano dat zich laat inspireren door de verfijnde elegantie van Italiaanse mode. Met hun nieuwe collectie brengt het merk een ode aan de magie van de jaren zeventig, een tijd waarin het mixen en matchen van sieraden de norm was en prominente sieraden de boventoon voerde. En dat is duidelijk terug te zien in deze oogverblindende collectie van TI SENTO - Milano.

The future is in your hands

Het is niet moeilijk om weg te dromen bij deze nieuwe TI SENTO-Milano-collectie. De tortoise stenen, zwarte onyx, parelmoer en af en toe zelfs een luipaardprint doen je denken aan de magie van de jaren '70. Schakelkettingen, oorbedels, colliers en ringen met handgezette stenen zijn in alle soorten en maten te vinden. Voor iedereen wat wils dus! En ook het vakmanschap is niet ver te zoeken bij deze zilveren sieraden die aan de goudsmidnormen voldoen, maar dat betekent niet dat de sieraden onbetaalbaar zijn. Na het aanschaffen van een sieraad - of eigenlijk een stukje kunst - heb je jezelf dan ook een investment piece cadeau gedaan. En zeg nou zelf, na zo een veelbewogen jaar is dat precies wat je verdient!

Kijk mee naar een aantal indrukkende items - uitgekozen door Vogue - uit de nieuwe The future is in your hands-collectie van TI SENTO - Milano.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chunky armband
Ti Sento Milano

TI SENTO - Milano

SHOP

2 Kralen collier
Ti Sento

TI SENTO - Milano

SHOP

3 Milano Ring 12202MA
TI SENTO

TI SENTO - Milano

SHOP

4 Zilveren collier met hanger
Ti Sento

TI SENTO - Milano

SHOP

5 Chunky gouden collier
TI SENTO

TI SENTO - Milano

SHOP

6 Zilveren ring met steen
Ti Sento

TI SENTO - Milano

SHOP

7
TI SENTO

TI SENTO - Milano

SHOP

8 Oorbellen groene pijltjes 7820 MA
oorbellen groene pijltjes
TI SENTO

TI SENTO - Milano

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion