Move over Adam Driver, ik wil Lady Gaga's Gucci-man zijn

De looks van Lady Gaga op de set van House of Gucci brengen mijn Gucci-fantasie tot leven.

De filmopnames voor House of Gucci met Lady Gaga en Adam Driver in de hoofdrollen zijn in volle gang. Social media wordt overspoeld met foto's van de twee sterren op de set van de Gucci-film. En die zien er veelbelovend uit. Met ieder beeld dat uitlekt wordt mijn Gucci-fantasie meer en meer tot leven gebracht. Hoogtijd dat Adam Driver plaatsmaakt voor mij zodat ik eindelijk naast Lady Gaga mijn ultieme Gucci-leven kan leiden.

House of Gucci met Lady Gaga en Adam Driver

De nieuwe Gucci-film, House of Gucci, vertelt het verhaal van de moord op Maurizio Gucci. Zijn ex-vrouw Patrizia Reggiana (gespeeld door Lady Gaga) werd in 1995 veroordeeld voor de moord op Maurizio, de kleinzoon van ontwerper Guccio Gucci. Reggiani kreeg een gevangenisstraf van achttien jaar voordat ze in 2016 vrijkwam. De moordmysterie film wordt geregisseerd door Ridley Scott en zit boordevol heerlijke Gucci-modemomenten.

Ik droom de afgelopen weken telkens weg bij de foto's van Lady Gaga in haar Gucci-looks op de set van de film. Hierbij mijn pleidooi waarom ik de Gucci-man aan Gaga's zijde zou moeten zijn – zodat ik eindelijk mijn ultieme Gucci-fantasie kan uitleven.

7 redenen waarom ik Lady Gaga's Gucci-man wil zijn

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De Gucci-bruiloft
lady gaga op de set van de house of gucci film
Getty Images

Lady Gaga channelt hier een 80s Gucci-bruid waar ik niets liever dan het ja-woord aan wil geven. Een zomerse bruiloft in het zuiden van Italië, Gaga?

2 Het Gucci-sjaaltje
lady gaga op de set van de house of gucci film
Getty Images

Nice try, Adam. Maar om deze look van Lady Gaga te matchen zou ook ik met een Gucci-sjaaltje op de straten van Rome flaneren. Om ste beurt achterop de Vespa?

3 De Gucci-pizzazz
lady gaga op de set van de house of gucci film
Getty Images

Toegegeven ga ik dit Gucci-pak compleet met Gucci-loafers van Adam moeilijk upstagen – maar ik ga de uitdaging om net dat beetje extra Gucci-pizzazz naar deze look te brengen met plezier aan.

4 De zwarte weduwe
lady gaga op de set van de house of gucci film
Getty Images

Het is duidelijk dat Lady Gaga de passagiersstoel hier voor mij vrij heeft gehouden. Gelukkig heb ik mijn 'my-sugar-daddy-died-under-suspicious-circumstances'-look klaarhangen in mijn kledingkast voor ons dagje touren langs de kust van Italië.

5 Een vakantie in de Alpen

Opnieuw, leuk geprobeerd Adam. Maar tijdens ons tripje naar de Italiaanse Alpen zouden Gaga en ik beide in all-black en dripped in gold mensen hun hoofden laten keren.

6 Matchend de piste op
lady gaga op de set van de house of gucci film
Getty Images

Dit Gucci-skipak compleet met bontmuts is de ultieme Gucci-wintersportfantasie en in matching looks zouden Lady Gaga en ik de koning en koningin van de piste zijn.

7 De Gucci Godfather
lady gaga en al pacino op set van house of gucci
Ernesto RuscioGetty Images

Een diner met Lady Gaga en Al Pacino? Ik RSVP bij deze.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion