Dit waren de meest opvallende accessoires tijdens de Oscars 2021

Van Angela Bassetts Lipclutch tot de gouden Crocs van Quest Love.

Vannacht voor ons, gisteravond voor hen, vond de 93ste editie van de Oscars – een van de belangrijkste avonden in Hollywood plaats. En hoewel veel evenementen in deze tijd virtueel plaatsvinden, mochten de aanwezigen van de Oscars 2021 zich gelukkig prijzen om een echte fysieke rode loper te bewandelen. Vogue zette al de mooiste celebrity fashion looks tijdens de 2021 Academy Awards voor je op een rij (én alle meest betoverende beautylooks). Nu is het tijd voor het detail, want een aantal beroemdheden namen wel erg bijzondere eyecatching accessoires mee naar het awards festival. Kijk maar mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Angela Bassetts Lipclutch
PoolGetty Images

Angela Bassett zag er weer eens glorieus uit in een opvallende rode off-shoulder jurk van Alberta Ferretti. Ze maakte haar look af met zilveren Louboutin strappy heels, sieraden van Chopard en een betoverende make-up look door D'Andre Michael, maar wat meer de aandacht trok was haar handtas. De lipvormige glitterende clutch is van Judith Leiber.

Shop de clutch hier.

2 Quest Love's gouden Crocs
opvallende accessoires oscars 2021
Courtesy of GettyGetty Images

Hoe overleef ik... de Oscars tijdens corona? Quest Love's antwoord daarop: in Crocs. Maar dan wel gouden Crocs. Wij vinden het legendarisch. De Crocs zijn omgetoverd door Midas en passen perfect thuis in het rijtje van vreemde, maar toffe accessoires.

3 Erica Rivinoja's garnalenclutch
PoolGetty Images

Scenarioschrijfster Erica Rivinoja koos tijdens de Oscars 2021 voor een vrij ongewone Edie Parker-clutch. Maar we kunnen haar geen ongelijk geven; de garnaalvormige handtas stak mooi af tegen haar magenta jurk.

Shop de garnaalclutch hier.

4 Celeste Waite's hartclutch
ABCGetty Images

Artiest Celeste Waite verscheen op de rode loper in een head-to-toe Gucci look, compleet met een clutch in de vorm van een anatomisch hart. De clutch is afkomstig uit de nieuwste Aria-collectie van Gucci en symboliseert het hart van Gucci, de liefde en passie voor het merk die onveranderd blijft door alle tijdperken en veranderingen heen.

5 Leslie Odom Jr.'s panterring
PoolGetty Images

Leslie Odom Jr. ging geheel in kleur van de Oscar zelf. Hij verscheen in een vergulde zijden smoking van Brioni, met een gouden grote Panthère-ring van Cartier.

Shop Panthère de Cartier hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars