Waarom Kendall zich meer een Jenner dan een Kardashian voelt

Kendall Jenner heeft toegegeven dat ze zich meer een Jenner dan een Kardashian voelt.

kendall-meer-jenner-dan-kardashian
Getty Images

Kendall Jenner heeft in een interview aangegeven dat ze zich meer een Jenner voelt dan een Kardashian. Het 21-jarige model gelooft dat ze meer gelijkenissen vertoont met Caitlyn Jenners familie dan met die van haar 61-jarige moeder Kris. De reden hiervoor? Ze vindt dat ze lang niet zo vrouwelijk is als haar zussen Kourtney (38), Kim (36), Khloé (32) en Kylie (19). 'Ik zie mijzelf meer als een tomboy,' zegt Kendall Jenner die hiernaast ook meent dat zij minder op de spotlights is gericht dan haar bekende zussen.

Meer een Jenner dan een Kardashian

'Ik ben altijd anders geweest,' stelt Kendall: ‘Ik bedoel, ik ben een meisje en dat vind ik leuk. Maar ik ben er nooit zo erg mee bezig geweest als zij zijn. Ik denk dat ik dat van mijn vader heb', geeft ze toe. 'Daarom ben ik in mijn ogen meer een Jenner dan een Kardashian,’ aldus het model. Kendall, die de dochter is van Kris en Caitlyn (die we voorheen kenden als Bruce voor zijn transformatie in 2015) meent ook dat ze zich minder blootstelt op social media dan haar zussen. Omdat ze op die manier gelooft dat ze wat ‘mysterie’ tussen haar en haar volgers houdt. ‘Omdat ik denk dat het krachtig is. Daarbij denk ik dat mensen altijd willen hebben wat ze niet kunnen krijgen. Het is fijn om wat mysterie te bewaren’ geeft de Keeping Up With the Kardashian ster toe in het interview. Kendalls halfbroer, Brody Jenner, distantieerde zich in 2016 en plein public van de Kardashians door te benadrukken dat hij ze op geen enkele mogelijke manier als familie ziet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen