Romee Strijd schittert voor de derde keer in 2 looks als Victoria’s Secret Angel in Shanghai

Romee Strijd schittert voor derde keer in 2 looks als Victoria’s Secret Angel in Shanghai.

vs-romee
Getty Images

Ze is ondertussen een gevestigde naam in de langer-than-life wereld van Victoria’s Secret: Romee Strijd. Dit jaar liep ze haar derde runway als Angel en haar vierde in totaal. Na inmiddels met vier sets vleugels de catwalk te hebben bestormd, mag ze daar nu weer twee looks aan toevoegen.

Getty Images

Goddelijk

Romee Strijd transformeerde eerder al in een ‘Ice Angel’, liep de show met loodzware houten vleugels en 'schitterde' in een ‘Bright Night’ look. Zoals we van Victoria’s Secret kunnen verwachten zijn Romee’s looks van dit jaar nog extravaganter. Voor het eerste segment van de show draagt Romee crèmekleurige lingerie met een transparante body met luipaardprint en traditionele vleugels van grote, zwarte veren. Voor een tweede ronde kwam het 22-jarige model in een letterlijke goddelijke gedaante de catwalk op in een groots, wit gewaad met gladiatorlaarzen en een gouden laurierkrans op haar hoofd. Zou Romee misschien Aphrodite, Griekse godin van de schoonheid, uitbeelden?

Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder