Sanne Vloet betrad als Griekse godin voor de derde keer de Victoria’s Secret catwalk

Dit zijn de looks van Sanne Vloet die voor de derde keer de show van Victoria's Secret loopt.

sanne-vloet-looks-victoria's-secret
Getty Images

We konden Sanne Vloet al op de voet volgen in haar vlogs voor Vogue Nederland in aanloop naar de Victoria’s Secret show. In haar laatste vlog vingen we zelfs een glimp op van haar outfits voor de langverwachte avond. Maar het wachten is voorbij: de beelden van Sanne Vloet op de VS catwalk zijn hier!

Glorieus goud

Sanne Vloet mag dan nog geen Angel zijn, maar het model uit Donkerbroek loopt dit jaar alweer haar derde show voor Victoria’s Secret. Na looks in een zachtroze pak met korset en ellenlange sleep, en een kleurrijk pak met bloemenvleugelsis Sanne zojuist verschenen in een ijsblauwe look met crèmekleurige gladiatorlaarzen en op haar rug vleugels bezaaid met gouden vogels. In een aflevering van Road to the Runway zagen we al hoe deze glimmende diertjes na uren ploeteren werkelijkheid werden en 'onze' Sanne kreeg de eer om de handgemaakte vleugels te dragen.

Sanne Vloet met Roosmarijn de Kok en Romee Strijd backstage bij de Victoria’s Secret show
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder