Sanne Vloet op weg naar Victoria's Secret | Vlog #2: eetdagboek + recepten

Victoria's Secret model neemt je in haar vlogserie voor Vogue Nederland mee in haar weg naar 3de Victoria's Secret show.

Hoe bereidt een Nederlands model zich voor op haar derde Victoria's Secret show? Sanne Vloet neemt je in deze vlogserie voor Vogue Nederland de komende twee weken mee in haar voorbereidingen op de Victoria’s Secret show die op 20 november plaatsvindt in Shanghai. In Vlog #2 neemt Sanne je mee de supermarkt in. Wat moet ze allemaal eten om haar trainingsschema vol te kunnen houden? In deze blog deelt Sanne haar eetdagboek & lifestyle én geeft ze meteen een aantal makkelijke en gezonde recepten.

Advertentie - Lees hieronder verder

Havermout ontbijt

- Ongeveer 40 gram steelcut oatmeal
- Halve banaan
- Handje vol blauwe bessen en granaatappel ( of ander fruit)
- 2 eieren
- 1 eetlepel lijnzaad en 1 eetlepel chiazaad
- 1 eetlepel Pindakaas
- Toppings zoals gojibessen, amandelen of pecannoten

1. Doe de havermout, de zaden en de banaan in een pannetje met 3 kopjes water of amandelmelk. (Door de banaan mee te koken krijgt de havermout een zoete smaak.) Breng dit mengsel zachtjes aan de kook.

2. In de tussentijd klop de eiwitten van de 2 eiren en voeg dit toe aan de warme havermout en laat nog paar minuten doorkoken.

3. Doe de havermout in een kommetje met rood fruit en voeg de toppings toe zoals nootjes gojibessen en een eetlepel pindakaas.

Zalm met groenten en kikkerwerten (voor 2 personen)

- 2 zalm moten
- 4 eetlepels dijon mosterd
- 2 cups spinazie
- 2 cups feta ( en in combinatie met ricotta erg lekker)
- Vers bosje Dille
- Peper en zout
- 1 gele courgette en 1 groene courgette
- Olijfolie
- Komijn
- 200 gram butternutsqash/pompoen
- 2 eetlepels kaneel
- 2 eetlepels honing
- Blikje kikkerwerwten
- 1 eetlepel paprikapoeder.

1. Verwarm de oven op 200 graden.

2. Snijd de zalm moten doormidden maar niet geheel door zodat je de zalm kan openvouwen als een boek.

3. Besprenkel de binnenkant met peper en zout en smeer rijk met dijon mosterd. Leg de spinazie in het midden en voeg hier de feta en/of ricotta aan toe.

4. Vouw de zalm dicht en maak het vast door er een draadje om te knopen.

5. Voeg nog wat peper en zout en dijon mosterd toe aan de bovenkant van de zalm en gesprenkeld met verse takjes dille.

6. Doe wat olijfolie op de ovenplaat en leg hier de zalmen op. Zet het ongeveer 20 minuten in de oven.

Advertentie - Lees hieronder verder

Groenten:

1. Smeer de bakplaat in met olijfolie.

2. Hak de butternutsqash in kleine stukjes en leg dit aan een kant van de bakplaat.

3. Voeg hier kaneel en honing aan toe. Dit gaat 35/40 minuten in de oven op 200 graden.

4. Was de courgetten en snijdt deze in lange dunne reepjes. Leg dit aan de andere kant van de bakplaat neer en besprenkel met olijfolie, zout, peper en komijn.

5. Als laatste de kikkerwerten uit blik openen en laten uitdruppen op een stukje keukenrol om het vocht te verwijderen. Leg de kikkerwerten op de bakplaat en bestrooi met olijfolie, peper zout en paprika poeder.

Dit gaat ongeveer 25 minuten in de oven op 200 graden.

Advertentie - Lees hieronder verder