For the very first time: Romee Strijds waanzinnige debuut als Victoria's Secret Angel

Gisteravond liep Romee Strijd haar eerste Victoria's Secret show als angel.

romee-strijd-victoria's-secret-show-eerste-keer
Getty Images

De Zoetermeerse Romee Strijd verwezenlijkte gisteravond hetgeen waar vrijwel ieder model van droomt: ze liep haar eerste Victoria's Secret show als angel. Romee treedt daarmee in de voetsporen van de 30-jarige Friezin Doutzen Kroes die afgelopen jaar afstand nam van de befaamde en gewilde vleugels. Met haar benoeming stapt ze binnen in de sprankelende wonderenwereld van de Candice Swanepoels, Alessandra Ambrosio's en Adriana Lima's. Kortom: iets wat een hoogtepunt van haar onvermijdelijk glansrijke modellencarrière zal betekenen.

Rehearsal

Oefening baart kunst. En zo gaf Romee ons gisteravond via Instagram een eerste glimp van haar look als Ice Angel in dit rehearsel filmpje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ice Angel

Niet veel later stroomden de beelden van ijs-engeltje Romee met grote bontmuts dan ook echt binnen. De witte kanten vleugels, het met glinsteringen besprenkelde pakje: het deed de harten van het publiek (en ongetwijfeld ook straks bij de mensen thuis) harder slaan.

Getty Images

Houten vleugels

Maar niet alleen als Ice Angel maakte Romee haar debuut. Ook verscheen ze op de catwalk in een aanzienlijk kort broekje, spectaculaire geveterde overkneeboots met een loodzware houten wings in alle kleuren van de regenboog.

Getty Images

Angel fun

Backstage was het spektakel even groots als op de catwalk zelf. Hordes modellen poserend voor selfies en camera's, kilo's make-up en uiteraard weinig, heel weinig kleding. Voor de angels en Romee zit het er voor dit jaar op, maar niet voordat er nog even een groepsfoto gemaakt wordt met een kleine greep uit de schitterende selectie Victoria's Secret engelen van dit jaar.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder