Wie is Yasmin Wijnaldum? Wat je wil weten over Yasmin, die haar Victoria's Secret Show debuut maakt

Het is voor de Nederlandse Wijnaldum de eerste keer dat ze meeloopt in de befaamde lingerieshow.

Victoria's Secret Casting Sightings
Getty Images

De Victoria's Secret Fashion Show lopen? Het is voor veel modellen een mijlpaal in hun carrière. En het is ook wel bekend dat deze stap een echte doorbraak kan betekenen. A big deal dus. De lijst met modellen die dit jaar de Victoria's Secret 2018-show mogen lopen is bekendgemaakt en daar reageerden een aantal modellen heel enthousiast op. Ook de Nederlandse Yasmin Wijnaldum die afgelopen maand nog op de cover van Vogue Nederlands september issue stond. Het is voor de 20-jarige uit Amsterdam een primeur.

Waanzinnige kans

'Ik ben super blij om aan te kondigen dat ik in de Victoria's Secret Fashion Show 2018 zal lopen!!! 🎉Bedankt aan iedereen die in mij geloofde (en wie dit niet deden). Bedankt voor deze waanzinnige kans, ik ben voor altijd dankbaar', stond op haar Instagram-account te lezen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

'Heel zenuwachtig'

Tijdens een interview bij RTL Late Night liet het model weten ontzettend zenuwachtig te zijn geweest voor de casting: 'Ik was heel zenuwachtig voor de casting begon. Er zijn niet bepaalde maten waar ze naar kijken, ze zijn echt opzoek naar een personality.' De 20-jarige liet weten dat het een droom is die uitkomt en dat het haar grote droom is om uiteindelijk een Angel te worden.

Trots

Wijnaldum met haar blauwgroene ogen en 178 centimeter begon haar modellencarrière op zeventienjarige leeftijd. Ze is geboren en getogen in Amsterdam. Ondertussen liep ze al meer dan 200 shows, scoorde ze haar eerste campagne voor het Italiaanse Prada in 2016 en werkte reeds samen met onder anderen Steven Meisel, Craig McDean, Peter Philips en Olivier Rizzo. Afgelopen maand sierde ze de cover van Vogue Nederland: 'Deze Vogue-cover vervult me met trots. Ik heb op veel Vogue-covers gestaan, maar deze zien mijn vrienden en familie ook', vertelde Yasmin, die bij modellenbureau Elite Model getekend is, in het interview. Stay tuned op donderdag 8 november voor de eerste beelden van Yasmin op de Victoria's Secret catwalk!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder