Zo bereidt Romee Strijd zich voor op de Victoria's Secret 2018 Show

Bekijk hoe het leven van Romee Strijd er als Angel uitziet en wat het model doet om zich klaar te stomen voor de show.

romee strijd victoria's secret show video voorbereiding
Victoria's Secret

Als je Victoria's Secret zegt denk je aan Angles, en als je Angels zegt denk je aan Romee Strijd. Het Nederlandse topmodel is sinds 2015 Angel bij het bekende lingerieketen, en liep haar eerste show in 2014. Romee is niet meer weg te denken uit het huidige Victoria's Secret beeld, de carrière van het model bestaat dan ook voor een groot deel uit opdrachten voor dit merk. Tijdens de Victoria's Secret show, die donderdag 8 november zal plaatsvinden, zal ook Romee haar vleugels weer uitslaan en de catwalk bewandelen. Maar hoe is het nou om Angel te zijn voor Victoria's secret?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Workouts, gezond eten en hard werken

Model zijn vraagt een groot commitment, je moet gezond eten, veel sporten en hard werken. Maar om model te zijn bij Victoria's Secret moet je het hele jaar bikini-ready zijn voor shoots en shows, waardoor bij alles een extra tandje moet worden bijgezet. Sinds een jaar toont Romee haar leven als model in haar nieuwe youtube-kanaal, dat ze samen met haar vriend Laurens van Leeuwen onderhoudt. Zo deelt het model verschillende workouts, gezonde recepten, en beauty-en make-up routines achter de schermen bij shoots.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Achter de schermen

Naar aanloop van de Victoria's Secret show deze week, toont Romee een tipje van de sluier hoe het er aan toe gaat tijdens een dag werken als Angel, tijdens een event van het lingeriemerk in Londen. Het model geeft in de video een blik achter de schermen, van de beauty-routine voor het event, tot interviews met media en het ontmoeten van fans. Dat het daadwerkelijk hard werken is, zien we op het einde van de video waar het model knikkebollend in de auto zit op de terugweg naar het hotel. Bekijk hoe de dag van een Victoria's Secret Angel eruit ziet in de onderstaande video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen