24 uur met Yasmin Wijnaldum tijdens haar Vogue covershoot op Mauritius

Catwalkster Yasmin Wijnaldum neemt je mee naar haar covershoot voor Vogue's juninummer op Mauritius.

De ster van Yasmin Wijnaldum blijft rijzen. Niet alleen staat het Nederlandse model deze maand voor de derde keer op een Vogue Nederland cover, ze domineert ook afgelopen seizoen de internationale catwalk, met als meest recente voorbeeld de Chanel Cruise 2020 show die ze vorige week liep. Voor dit juninummer reisde Yasmin met team Vogue naar het tropische eiland van Mauritius, voor een kleurrijke covershoot die maar liefst twee dagen in beslag nam. Van onderwater shots, een tripje naar de lokale McDonalds tot het poseren in de zee – in de nieuwe #VogueTee die je deze maand bij de Vogue krijgt! – met een zonsondergang op de achtergrond, volg Yasmins avontuur in de bovenstaande video.

De nieuwe Vogue juni 2019 met het nieuwe Vogue T-shirt ligt vanaf donderdag 9 mei in de winkel en is hier (zonder verzendkosten) online te bestellen .

Edit: Chris Boots

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen