Dit zijn Romee Strijd haar beste model moments op een rij

Bekijk de beste momenten uit Romee's succesvolle modellencarrière.

Romee Strijd heeft op jonge leeftijd al een succesvolle modellencarrière achter de rug. Zo liep het Nederlandse model shows voor grote modehuizen als Louis Vuitton, Christopher Kane en Etro, is ze het schitterende middelpunt van vele modecampagnes en mag ze zichzelf sinds een aantal jaar officieel Victoria's Secret Angel noemen. Deze maand siert ze de cover van ons novembernummer – mét zwangere buik. Om dat te vieren, zette Vogue Romee's beste model moments op een rij.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De beste model moments van Romee Strijd

Sinds haar twaalfde is Romee al actief als model, maar het duurde een aantal jaren voordat het model internationaal doorbrak. In 2014 liep ze haar eerste Victoria's Secret show, het lingeriespektakel waarin Romee de jaren die volgend iedere keer weer te bewonderen was. Niet lang daarna wordt Romee in 2015 uitgeroepen tot Angel en kan ze zich voegen in het rijtje tussen topmodellen als Alessandra Ambrosio en Doutzen Kroes. Na een tijdje in New York te hebben gewoond, is Romee nu weer terug in Nederland. Ze stapte in het huwelijksbootje met de liefde van haar leven, Lauren van Leeuwen.

Romee Strijd zwanger

Begin dit jaar maakte Romee in een vlog bekend in verwachting te zijn van haar eerste kindje. In de video sprak het model tevens over de struggles die ze heeft gehad om zwanger te worden. Dat inspireerde Vogue om ons novembernummer aan moederschap te wijden: het Motherhood issue. En wie siert die cover? Een stralende, zwangere Romee Strijd natuurlijk. Het november van Vogue ligt vanaf donderdag 22 oktober in de winkels en is nu hier online te bestellen. Bekijk Romee's beste model moments in bovenstaande video.

BESTEL VOGUE'S NOVEMBERNUMMER HIER

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd