Romee Strijd is jarig! Dit zijn haar beste model moments op een rij

Bekijk de beste momenten uit Romee's succesvolle modellencarrière.

Romee Strijd heeft op jonge leeftijd al een succesvolle modellencarrière achter de rug. Zo liep het Nederlandse model shows voor grote modehuizen als Louis Vuitton, Christopher Kane en Etro, is ze het schitterende middelpunt van vele modecampagnes en mag ze zichzelf sinds een aantal jaar officieel Victoria's Secret Angel noemen. Vandaag mag het Zoetermeerse model 24 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren, zette Vogue Romee's beste model moments op een rij.

De beste model moments van Romee Strijd

Sinds haar twaalfde is Romee actief als model, maar het duurde een aantal jaren voordat het model internationaal doorbrak. In 2014 liep ze haar eerste Victoria's Secret show, het lingeriespektakel waarin Romee nog steeds ieder jaar te bewonderen is. Niet lang daarna wordt Romee in 2015 uitgeroepen tot Angel en kan ze zich voegen in het rijtje tussen topmodellen als Alessandra Ambrosio en Doutzen Kroes. Het nu in New York wonende model staat inmiddels aan de top van de modellenwereld, en ook stapte ze onlangs in het huwelijksbootje met de liefde van haar leven, Lauren van Leeuwen. Bekijk Romee's beste model moments in bovenstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd