Jill Kortleve schittert als allereerste curvy model in een Zara campagne ooit

Het 25-jarige Nederlandse model schrijft geschiedenis in een double breasted blazer.

model jill kortleve zara campagne
Zara

De klussen die de 25-jarige Jill Kortleve binnensleept zijn bijna niet meer bij te houden – zo straalde ze afgelopen jaar onder meer in een campagne voor Rihanna's Fenty Beauty en Alexander McQueen. En ze blíjft maar aan de weg timmeren; het Nederlandse curvy model is nu te zien in een nieuwe campagne voor Zara, waar fellow Dutchie Marjan Jonkman over mee kan praten.

Jill Kortleve voor Zara

Die job is best uniek, omdat Zara nog niet eerder een curvy model voor hun campagnes boekte. De tijd was dus sowieso wel rijp om daar verandering in te brengen, en hoe beter dan met beauty Jill Kortleve. Op Instagram spreekt de 25-jarige dan ook haar dank uit richting de Spaanse modeketen: 'Bedankt Zara, dat jullie me gekozen hebben als allereerste curvy model voor jullie website'. Jill is onder meer te zien in een oversized, double breasted blazer.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Curvy model

Jill – die al jaren mee gaat in de modellenwereld, en sinds het omarmen van haar curves alleen maar succesvoller wordt – is een inspiratiebron voor velen. Sinds ze heeft besloten om niet meer te willen voldoen aan de eisen van de mode-industrie, is ze succesvoller dan ooit. Haar idealen sluiten naadloos aan bij sommige modehuizen, zoals Rihanna's Fenty, dat body positivity en diversiteit hoog in het vaandel heeft staan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen