Doutzen Kroes beleeft een supermodel moment met Joan Smalls in New York

Het Nederlandse supermodel stal de show met wapperende haren en een sexy black Versace dress.

doutzen-kroes-joan-smalls-new-york-vriendinnen
Gilbert CarrasquilloDisney

Doutzen Kroes arriveerde vorige week in New York, de stad waar ze twaalf jaar woonde, voor New York Fashion Week. Als gevestigd supermodel hoeft de Friesin geen castings af te lopen, maar laat ze hier en daar haar hoofd zien en verblijdt ze menig fashion week feestje met haar aanwezigheid en dance moves. Zo ook dit weekend, toen Doutzen samen met modellenvriendin Joans Smalls de straten van New York onveilig maakte in een gevaarlijk mooie look.

Doutzen in Versace

Op vrijdag 6 september was Doutzen samen met een van haar beste vriendinnen, model Joans Smalls, aanwezig bij het 'ICONS By Carine Roitfeld' feest in New York. Gekleed in een zwart-satijnen jurk met kanten cut-outs van Versace, en met messy waves in het haar en donkerrode nagels arriveerde het 34-jarige supermodel bij The Plaza Hotel op Manhattan. Poserend als de professionals die ze zijn pakten Joan – gekleed in Tom Ford – en Doutzen even hun moment alvorens de evenementlocatie te betreden.

joan-smalls-doutzen-kroes-new-york-fashion-week
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Eenmaal binnen was het één grote modellenreünie. Zo waren Candice Swanepoel, Luna Bijl, Adriana Lima, Emily Ratajkowski, Ashley Graham en Kendall Jenner ook van de partij, als ook wereldsterren als Alicia Keys en Zendaya.

doutzen-kroes-versace-jurk
Doutzen kwam aan bij het event in een zwarte jurk van Versace.
Gilbert CarrasquilloGetty Images

Best friends weekend

Gedeelde smart is halve smart, en zo kwamen Joan en Doutzen de volgende dag wederom samen om hun (kater en) feestverhalen te delen. Ditmaal haakte Nederlandse model en Vogue Nederland coverster Imaan Hammam aan voor een avond uit in New York.

joan-smalls-doutzen-kroes-new-york
Zondag gingen de modellen wederom samen op pad, ditmaal in de New Yorkse wijk Soho.
Raymond HallGetty Images

Voor een casual diner bij Italiaans restaurant Cipriani met Joan en Imaan in de wijk Soho ging Doutzen gekleed in een high-waisted jeans en een zwart-satijnen, off-shoulder croptop, haar kapsel en manicure van de vorige avond nog compleet in tact. Een druk weekend voor Doutzen dus, en veel mode-inspiratie voor ons. Kijk voor meer outfit-inspiratie in onze New York Fashion Week streetstyle gallery.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen