24 uur met Vogue covermodel Jill Kortleve

Van haar beauty essentials tot het ene accessoire waar ze niet zonder kan tijdens het vliegen, bekijk Jills vlog voor Vogue hier.

Covermodel van Vogue's oktobernummer Jill Kortleve – die deze week haar New York Fashion Week debuut maakte – doorbreekt alle conventionele ideeën over schoonheid in de mode-industrie. Net zoals wij helemaal voor Jill vielen deed ook Sarah Burton van Alexander McQueen dat toen ze Kortleve voor haar Lente/Zomer 2019-campagne boekte. En Rihanna toen ze Jill tot het gezicht van de Fenty Beauty campagne doopte begin dit jaar. Het oktobernummer staat in het teken van zelfliefde, body positivity en schaamteloosheid. Wie anders op de cover dan curvy supermodel Jill? Na jaren diëten voor een sample maat omarmde ze haar natuurlijke figuur en nu heeft ze niet alleen meer werk dan ooit, ze is bovendien gelukkig. Speciaal voor Vogue hield Jill een vlog bij van haar covershoot voor ons nieuwe nummer, die plaatsvond in London. Van haar beauty essentials tot het ene accessoire waar ze niet zonder kan tijdens het vliegen, bekijk het in de video hierboven.

Het oktobernummer van Vogue Nederland met Jill Kortleve en de Chanel Special is vanaf nu verkrijgbaar in de online shop en ligt vanaf donderdag 12 september in de winkels.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen