Bella Hadids beste catwalkmomenten van het afgelopen modeseizoen

Vogue's covermodel liep tijdens de lente/zomer 2020 modeweken bijna iedere show, bekijk de highlights in deze video.

Weinig modellen bestierden tijdens de SS20-shows vaker én glorieuzer de catwalk dan topmodel Bella Hadid. De half-Nederlandse schone was altijd al veelbelovend, maar is sinds afgelopen seizoen pas echt zo booming als ze verdient. Dat komt mede door haar indrukwekkende prestaties op de catwalk, die van Burberry tot Lanvin reiken. Ze kan inmiddels een ontelbaar aantal shows afvinken.

Bella Hadids successen

Het model is tevens niet bang om de schaar in haar lokken te zetten, en debuteerde meermaals met een verrassend kapsel. Zo wisselt de brunette gemakkelijk naar een blonde bob, om vervolgens alles weer terug bij het oude te laten komen. De flexibiliteit van het covermodel van Vogue's Dutch Design Issue maakt haar in het vak alleen maar sterker, en kwam ook naar voren toen ze zelfverzekerd voor onze shoot op de fiets stapte. Ook in haar beste catwalkmomenten zien we dat meer dan terug: of het nou om een groteske bruidsjurk van Vivienne Westwood, of een casual look bij Brandon Maxwell gaat, Bella weet alles haar eigen twist te geven. Ook voor streetstyle-inspiratie kloppen we overigens graag bij het topmodel aan, die moeiteloos switcht tussen een oversized blazer of sexy fluwelen jurk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen