Neem een kijkje achter de schermen bij Moschino met Yasmin Wijnaldum

Het Nederlandse model neemt je mee naar de Moschino Pre-Fall 2020 show in New York.

Nederlands model Yasmin Wijnaldum sierde al drie keer de cover van Vogue Nederland, maar gaat ook internationaal als een speer. Zo is ze ieder modeseizoen te zien op de catwalks bij grote modehuizen, waaronder die van Moschino. De Amerikaanse Vogue strikte Yasmin voor hun nieuwste video, waarin ze het model volgen tijdens de voorbereidingen van Moschino's Pre-Fall 2020 show in New York.

Yasmin Wijnaldum voor Moschino

In de video zien we de 21-jarige Yasmin in haar appartement in New York, waar ze nu al een aantal jaren woont. Voordat het model richting de showlocatie vertrekt, vertelt ze over haar leven als succesvol model, dat niet altijd even fantastisch is als het lijkt ('door het dragen van extensions kan ik mijn haar niet meer lang groeien'), om vervolgens een typische model off-duty outfit aan te trekken ('van Moschino'). Als voorbereiding voor de show laat Yasmin haar model skills zien, heeft ze een onderonsje met Moschino's creative director Jeremy Scott en introduceert ze ons aan haar modellenvrienden. En dan is het show time!

Moschino Pre-Fall 2020

In een gloednieuwe look van de Pre-Fall 2020 collectie van het Italiaanse modehuis – die geïnspireerd is door Amerikaanse streetwear – betreedt Yasmin de catwalk. De show, die begin december plaatsvond in het New York Transit Museum, zit vol met oversized hoodies, gouden kettingen en jurken gemaakt van tracksuits, gedragen door bekende Moschino-gezichten zoals de Nederlandse Imaan Hammam, Stella Maxwell en Winnie Harlow. Neem een kijkje achter de schermen bij Moschino's Pre-Fall 2020 show met Yasmin Wijnaldum in bovenstaande video.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen