Neem een kijkje in de kledingkast van Doutzen Kroes in deze nieuwe video

Met een speciale rol voor haar dochter Myllena, wie nu al een stijlicoon in wording blijkt.

Dat Marie Kondo nog niet écht heeft huisgehouden in het leven van Doutzen Kroes, blijkt uit een nieuwe video. Op haar Youtube-kanaal Doutzen Diaries deelt het supermodel beelden van haar tjokvolle kledingkast, die ze in het kader van goede voornemens wil reorganiseren. Extra fijn voor ons, want haar garderobe blijkt – uiteraard –nogal wat (designer)pareltjes te herbergen.

De kledingkast van Doutzen Kroes

Het is niet de eerste persoonlijke video van het Friese supermodel: sinds drie maanden houdt ze geïnteresseerden op de hoogte met de serie Doutzen Diaries, waarin haar leven uitgebreid aan bod komt. En hoewel we ons soms niet helemaal met haar activiteiten kunnen identificeren (zoals wilde Versace-afterparty's), komt in haar nieuwste video een thema aan bod dat we allemaal wel kennen: het opruimen van haar kledingkast.

Het inloopexemplaar dat Doutzen bezit, is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar we begrijpen wél hoe leeg het hoofd voelt wanneer de boel een beetje georganiseerd is. Het supermodel is zich ondertussen bewust van het 'luxeprobleem' dat een rommelige kast eigenlijk vormt. 'Ik heb teveel spullen. Het voelt ongemakkelijk om dingen weg te moeten te doen, terwijl er mensen zijn die veel dingen tekort komen.'

Doutzen doneert daarom alle kleding die ze weg wil doen – ook als het om designeritems van Celine of Versace gaat. Al was niet makkelijk om een selectie te maken tussen de items, vertelt ze in de video. Onder meer Vogue-stylist Jetteke van Lexmond is langsgekomen om haar te helpen met kiezen. 'Ze vroeg me: word je er nog daadwerkelijk blij van? Hoe lang hangt het al aan die hanger?'.

Verkleedpartij

Ondertussen wordt duidelijk dat niet alleen Doutzen problemen heeft met minder kopen, want Sunnery kan er ook wat van. Zo zien we rekken vol met Yeezy's, maar ook sneakers van Adidas, All Stars en Comme des Garcons. Al zit de liefde voor mode er bij dochter Myllena ook al in. Zo zien we haar het ene na het andere item passen, van glittertop tot bohemian hoed. In de tussentijd vertelt Doutzen kort de verhalen achter bepaalde stukken, van de zwarte mini-jurk die ze tijdens een speciale gelegenheid droeg tot een Loewe-tas en haar trouwhakken.

doutzen-kroes-kledingkast-vlog-diaries-youtube
Doutzen Diaries, Youtube

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes