Kate Moss' beste looks door de jaren heen

Van haar iconische '90s slip dresses tot haar (nog altijd even) stijlvolle outfits van nu.

Het legendarische supermodel Kate Moss is al jaren, met reden, nog behoorlijk succesvol. Als er iemand is die bewijst dat originele looks veel belangrijker zijn dan leeftijd, dan is zij het wel. In de jaren negentig drukte het supermodel haar stempel op de mode-industrie, met haar nonchalante stijl en iconische slip dresses. Ook anno 2021 is het Britse mode-icoon nog altijd een inspiratie voor velen, en staat ze nog altijd bovenaan de top van de modewereld.

Kate Moss' stijl

Ondertussen is Kate, die groot werd door haar werk voor grote modehuizen als Calvin Klein, Versace, Chanel en Yves Saint Laurent, ook buiten campagnes erg bezig met mode. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat de Britse – die uit de supermodellentijd van Naomi Campbell dateert – een sterk eigen stijlgevoel heeft. Ze is de ultieme femme fatale met een uitstraling die nonchalant en onschuldig is, maar anderzijds ook rebels. Terwijl haar dochter Lila inmiddels ook hard aan de weg timmert als model, ziet Kate er misschien wel beter uit dan ooit, met rock-chique looks om van te houden. Van haar bohemian trouwjurk tot fluwelen blazers: Vogue zet haar beste looks door de jaren heen op een rij.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen