De beste catwalkmomenten van Nederlands supermodel Doutzen Kroes door de jaren heen

Het Friese supermodel heeft talloze shows gelopen: tijd voor een terugblik.

Doutzen Kroes mag dan al een veteraan zijn binnen de mode-industrie, dat betekent niet dat het Friese supermodel ook al met pensioen is. Nog steeds is de moeder van twee af en toe te zien op de catwalk, al worden die verschijningen wel zeldzamer. Enfin: reden genoeg om terug te blikken op haar beste catwalkmomenten, want er zijn weinig shows die de Youtube-ster níet kan afvinken.

Doutzen op de catwalk

Doutzen Kroes is met recht een catwalkveteraan te noemen, want ze draait al een aardig tijdje mee. Al in haar jongere jaren – dan we hebben het over 2005 – liep ze al shows voor de grootste modehuizen als Valentino en Oscar de la Renta, al vergaarde ze misschien nog de meeste bekendheid als Angel bij Victoria's Secret. Die vleugels hangen sinds 2015 in de kast, maar ook in haar meest recente modellenjaren zit de 35-jarige niet bepaald stil. Doutzen weet dan ook nog steeds iedere look eigen te maken, of het nou om een bohemian jurk van Isabel Marant of een fonkelende en dramatische Versace-look gaat. Recent maakte Doutzen nog een zeldzame verschijning op de catwalk tijdens de star-studded show van Jacquemus, wat maar al te goed laat zien dat Doutzens dagen als catwalkster nog láng niet gedaan zijn. Daarom: haar beste catwalkmomenten door de jaren heen, geselecteerd door Vogue.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes