Naomi Campbell en Cindy Crawford hebben een '90s supermodellen reünie

En die is heel erg anno 2020.

Naomi Campbell en Cindy Crawford in de jaren negentig.
Ron Galella, Ltd.Getty Images

Anno 2020 kennen we veel eigentijdse supermodellen (van de Hadid-zusjes tot Kaia Gerber en Vogue's covermodel Anok Yai), maar we blijven massaal geobsedeerd door de "originele" '90s supermodels zoals Naomi Campbell en Cindy Crawford. Laten die twee nu net samen zijn gekomen voor een iconische reünie, in een vorm die very 2020 is. Zo organiseerden Campbell en Crawford een livestream op YouTube.

Naomi Campbell en Cindy Crawfords go YouTube

Om alle modeliefhebbers een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden besluiten Naomi Campbell en Cindy Crawford een live-sessie op YouTube te houden. Tijdens de livestream, die gisteravond te zien was, gaan de modellencollega's en vriendinnen in gesprek over de mode-industrie, stardom en al hun iconische '90s modemomenten die we maar al te graag herbeleven. Hoewel Naomi en Cindy momenteel allebei binnen de muren van hun eigen huis bivakkeren wegens de coronacrisis, komen de twee toch samen door middel van een (inmiddels voor iedereen bekende) videocall. 'Technology is working, thank God,' aldus Naomi.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

No Filter with Naomi

De supermodellen reünie is ter ere van Naomi Campbells onlangs gelanceerde YouTube-kanaal No Filter with Naomi. Aan het begin van de livestream introduceert het voormalige supermodel ons aan haar nieuw project, om vervolgens haar eerste gast aan te kondigen: Cindy Crawford. De twee gaan way back en kennen elkaar inmiddels al 34 jaar, zo komen we te weten.

De beste looks van Naomi Campbell door de jaren heen

Dat blijkt nog maar het begin te zijn van een enorme load aan interessante mode-informatie. Zo praten de supermodellen over de opnames van George Michaels Freedom muziekvideo, hoe ze voor de lens hebben gestaan van iconische fotografen als Herb Ritts en dat Campbell blijkbaar de eerste van de supermodellen was die een mobiele telefoon had. 'Het was een baksteen, die mijn vriend voor mij gekocht had om me een beetje in de gaten te houden,' aldus Naomi.

Benieuwd geworden? Bekijk de eerste aflevering van No Filter with Naomi met Cindy Crawford onderstaand.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Modellen